Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πρωταθλήτρια Ελλάδας Beach Soccer Open 2013 η Chantat


Η ομάδα Chantat αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας Beach Soccer Open 2013. Η νικήτρια της 1ης φάσης του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open κέρδισε στον τελικό της τελικής φάσης τους Ρωμαίους (νικητές της 3ης φάσης) με σκορ 5-2 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου. Ο τελικός του πρωταθλήματος έγινε παρουσία εκατοντάδων θεατών που γέμισαν το γήπεδο Beach Soccer στο Βραχάτι της Κορινθίας. Για τους πρωταθλητές σκόραρε δύο τέρματα ο Βιδάλης και από ένα οι Μπίρης, Μουστάκης, Μαυρογιάννης, ενώ για τους Ρωμαίους σκόραρε ένα γκολ ο Νικολέτος και ένα γκολ ο Παναγιωτόπουλος.
CHANTAT: Γαβαλάς, Μπίρης, Καραβίδας, Μαυρογιάννης, Μουστάκης, Βιδάλης, Οικονομόπουλος, Καραβίδας, Σαγανάς.
ΡΩΜΑΙΟΙ: Κατσιαούνης, Μώρος, Βερβέρογλου, Ξηνταρόπουλος, Κουκουλής, Νικολέτος, Καλυβάς, Παναγιωτόπουλος.
Ο Γιώργος Νικολέτος των Ρωμαίων αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με οκτώ γκολ, ενώ ο Σταύρος Κατσιαούνης, γκολκίπερ των Ρωμαίων, πολυτιμότερος παίκτης. Το βραβείο Fair Play πήρε ο Γιώργος Κλαδάκης των Ηθοποιών.
   
Μετά τον τελικό, ακολούθησε ο αγώνας επίδειξης της Beach Soccer Hellas εναντίον των All Stars του πρωταθλήματος. Οι All Stars κέρδισαν την Beach Soccer Hellas με σκορ 6-5. Για τους νικητές σκόραρε τρία γκολ ο Κλάδης και από ένα οι Κωνσταντόπουλος, Θανάσι, ενώ για τους ηττημένους από δύο οι Καβαλάρης, Στρατής και ένα ο Καραμπέτσος.
BEACH SOCCER HELLAS: Καραγιώργος, Μπαρόλας, Στρατής, Χαραλαμπίδης, Κομιώτης, Νίκας, Μανίκης, Καραμπέτσος, Κλαδάκης, Καβαλάρης.
ALL STARS: Σκεμπέρης, Γιαννακούλας. Π. Βελέντζας, Δ. Βελέντζας, Αράπι, Κλάδης, Ορφανός, Μητρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Θανάσι, Γιακούμπι, Μαρτίνος.
Τους αγώνες διεύθυναν οι διαιτητές Βαγγέλης, Δημόπουλος, Γιώργος Βάλλας, Μιχάλης Γιαννουρής.
Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου ευχαριστεί το Δήμο Βέλου Βόχας και το Λιμενικό Ταμείο Βέλου Βόχας για την άριστη συνεργασία που είχαν στην διοργάνωση τόσο της 3ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Open Beach Soccer όσο και για την τελική φάση. Τις δύο άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις στο Βραχάτι τίμησαν πολυάριθμοι θεατές, πολλοί εκ των οποίων για πρώτη φορά γνώρισαν το ποδόσφαιρο στην άμμο, το ποδοσφαιρικό θέαμα του καλοκαιριού.

korinthostv.blogspot.gr