Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Γιάννα: Ήρθα για να μείνω!

gianna
“Ήρθα για να μείνω” δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην εκπομπή Νέοι Φάκελοι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Με αφορμή και την πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου της “Μy Greek Drama” η κ. Αγγελοπούλου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία υποστήριξε πως τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για τους Αγώνες μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά τα λεφτά που ξοδεύτηκαν ήταν όλα ελεγμένα.
“Γίνεται και αυτή η συζήτηση που εγώ τη θεωρώ παρανοϊκή ότι οι Ολυμπιακοί συνετέλεσαν στην κρίση, που το θεωρώ ένα παρανοϊκό σενάριο, επειδή όλοι ξέρουμε βασικά μαθηματικά, βασικές αριθμητικές πράξεις. Όταν η κρίση ξεκίνησε με 365 δισ. ευρώ το 2009, δεν ξέρω πόσα είναι τώρα είναι πάνω από 400 και οι Ολυμπιακοί στοίχισαν πόσο, 6 δισ, 4, 8; Λοιπόν, υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πει ότι αυτό συνετέλεσε στην κρίση;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:
«Το αντίθετο. Ξοδέψαμε αυτά που είχαμε και επιπλέον αφήσαμε πίσω χρήματα. Αυτό θέλω να πω».
Όσο για τη διαχείριση των χρημάτων τόνισε πως υπεύθυνη δεν ήταν η ίδια, αλλά η κυβέρνηση: «Για τα χρήματα που ξόδεψε η κυβέρνηση, είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση (…) Όχι μόνο δεν είμαι υπεύθυνη, αλλά για τα χρήματα που μού δόθηκαν να διαχειριστώ έκανα την καλύτερη δυνατή διαχείριση».
Επίσης, για ακόμη μία φορά είπε πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική, ωστόσο, υπογράμμισε πως «Ήρθα για να μείνω», εξηγώντας πως με κινήσεις όπως αυτή της έκδοσης του βιβλίου της θα βρίσκεται στο προσκήνιο…

ysterografa.gr