Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Scarlett Johansson θα υποδυθεί τη Χίλαρι Κλίντον στην ομώνυμη ταινία, που… τρέμουν οι Ρεπουμπλικανοί (;)

Scarlett-Johansson-Hillary-Clinton
Μια από τις πιο εντυπωσιακές αλλά και ταυτόχρονα πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η 28χρονη Scarlett Johansson παροσυιάζεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ ως το απόλυτο φαβορί για τον ρόλο της Χίλαρι Κλίντον, στην βιογραφική ταινία “Rodham”, που σκηνοθετεί ο James Ponsoldt.
Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από το πατρικό επώνυμο της Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον, και αναμένεται να επικεντρωθεί στα χρόνια της νεότητάς της, τότε που έκανε τη μεγάλη επιλογή να παραμερίσει τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες της, για να στηρίξει τον Μπιλ Κλίντον.
Η Scarlett Johannsson από την πλευρά της είναι γνωστή οπαδός του Δημοκρατικού Κόμματος, με ενεργό ρόλο στις προεκλογικές αναμετρήσεις του 2008 και το 2012, στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα.
Η προοπτική να γυρίσει το Χόλιγουντ ταινία για τη Χίλαρι Κλίντον, θεωρείται ήδη “εχθρική πράξη” από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών, που φοβούνται ότι η ταινία θα ενισχύσει την έτσι κι αλλιώς… σαρωτική υποψηφιότητα της άλλοτε Πρώτης Κυρίας και πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, για τις προεδρικές εκλογές του 2016 και τη διαδοχή του Μπαράκ Ομάμα στον Λευκό Οίκο.
Αν φυσικά το αποφασίσει, καθώς μέχρι σήμερα η Χίλαρι Κλίντον αρνείται να επιβεβαιώσει ότι εξετάζει σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ysterografa.gr