Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στον ΣΥΡΙΖΑ και… επίσημα ο Μιχελογιαννάκης

mkixelogiannakis
Δεκτό έκανε το αίτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την εγγραφή του, ως απλού μέλος στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η νομαρχιακή του κόμματος στο Ηράκλειο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, συνεργαζόμενος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣYΡΙΖΑ-ΕΚΜ εδώ και οκτώ μήνες, «εκτιμώντας ότι η συγκυρία απαιτεί πολλαπλές συνθέσεις και αρραγή συμμαχικά μέτωπα, αιτήθηκε στη νομαρχιακή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την εγγραφή του, ως απλού μέλος στην οργάνωση κέντρου του κόμματός μας».
«Αποδεχόμαστε με συντροφική, αγωνιστική και ενωτική διάθεση το αίτημά του, στη βάση των ηθικών, αξιακών και καταστατικών αρχών και καταβολών της αριστεράς, κάτω από τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να δρούμε, στη βάση της ισοτιμίας, του σεβασμού και της αμοιβαιότητας» αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία η ΝΕ του κόμματος καλωσορίζει τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη στην οργάνωση «για να κτίσουμε μια νέα Ελλάδα και ένα νέο πολιτικό φορέα παραγωγής ιδεών, πολιτικής και κοινωνικής προστιθέμενης αξίας! Για να φύγουν τα μνημόνια και η τρικομματική κυβέρνηση της καταστροφής, για να νικήσει η ελπίδα».

ysterografa.gr