Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Νέα Δημοκρατία: Oι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αλέξης Τσίπρας 15/11/2012
“Θα επαναφέρουμε μισθούς και συντάξεις, με ένα νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε σε θέση διακυβέρνησης”.
Αλέξης Τσίπρας 20/5/2013
“Φρένο στις μειώσεις των συντάξεων, των κυρίων και επικουρικών και σταδιακή αποκατάστασή τους, με βάση τους ρυθμούς ανάκαμψης της οικονομίας, ξεκινώντας πρώτα από όλα από τους χαμηλοσυνταξιούχους".
Από την “άμεση, με ένα νόμο και ένα άρθρο” αποκατάσταση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 6 μήνες, μετατοπίστηκε στη “σταδιακή και υπό όρους”...
Τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα δεν τις προλαβαίνουν ούτε οι συνιστώσες του».


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΥΡΑΝΑΚΗ
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, συναντήθηκε, σήμερα, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, με τον πρόσφατα εκλεγέντα Πρόεδρο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.