Τρίτη 21 Μαΐου 2013

DesignLabShow+360PopUpFashionBazaar=360FashionLab


 

MEET THE DESIGNERS BEHIND THE PRODUCTS”
 

Το Design Lab, το Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, στην 5η εμφάνισή του στην Αθήνα (3η συνεχή στην «Τεχνόπολις»), επεκτείνεται για να στεγάσει -με απόλυτα διακριτό τρόπο-, όλες τις εκφάνσεις του σύγχρονου design.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εδκηλώσεων, του Design Lab, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δ10, (Δεξαμενές Καθαρισμού), το “360 Fashion Lab”, που αποτελεί συνέχεια του “360 New Concept Bazaar”, ενσωματώνοντας την Μόδα της σημερινής Αθήνας σε όλες τις εκδοχές της.

 
Μετά το επιτυχημένο 360 Pop-Up Fashion Bazaar/Condensed,

το 360 εμπνέεται από την pop-art

 και αναδυκνύει τους πιο pop designers της πόλη μας.

Σχεδιαστές μόδας και αξεσουάρ, καλλιτέχνες, στυλίστες και street people

“δημιουργούν” το “360 Fashion Lab” και προτείνουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας

στις πιο οικονομικές τιμές τιμές!

 Στο χρωματιστό καλοκαιρινό “360 Fashion Lab”, με ελεύθερη είσοδο, μπορεί κανείς να βρει συλλογές ρούχων, αξεσουάρ, προϊόντα, αντικείμενα, έργα τέχνης, φωτογραφίες, κατασκευές και ιδέες που απλά είναι Μόδα!

                                                      Συμμετέχουν:

Panos Apergis, Betty Sidiropoulou, Smaragdi Chercheletzaki, Katerina Alexandraki, Athina Korda, Konde, Elissavet Kapogianni, Mπαρόκ, Pantelis Kataris, ΜeMeMe, Eirini Zaimi, MaryWantsaPurpleDress, Gloss, WaffleMania,

Xειρο Ποιήματα, Kostis Voulgaris, Tonia Makri, Know-How,  Victoria Velissarakou
 Εlpida Katsouli-Hope, Ο Ακροβάτης του Ονείρου,

Κόσμημα Αλέξανδρος, Rinama, Betina Creations

Oι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους σχεδιαστές, να φλερτάρουν με τις ολοκαίνουργιες

καλοκαιρινές τους προτάσεις και να παραγγείλουν μοναδικές δημιουργίες “sur mesure”!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν, δωρεάν μαθήματα hatha yoga.

Το “360 New Concept Bazaar”, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2012 και είναι ένα πρωτότυπο, φρέσκο, πολυσυλλεκτικό bazaar που παντρεύει τη μόδα με τα εικαστικά και το design.

Οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν συλλογές γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές με έως και 80% έκπτωση, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους ίδιους τους δημιουργούς.

Παράλληλα, το “360 New Concept Bazaar” φιλοξενεί εκθέσεις φωτογραφίας, art installations, video projections αλλά και γνωστούς dj's από την σύγχρονη μουσική σκηνή.

 Όραμα του “360 New Concept Bazaar” είναι η αλλαγή πλεύσης “360 μοιρών” στην καθημερινότητά μας, με γνώμονα την ομαδική δράση και την ανάδειξη του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και της εγχώριας δημιουργίας.