Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κουβέλης: Ανασχηματισμός μετά το συνέδριο της ΝΔ

kouvelis
Την πρόβλεψη ότι μετά το συνέδριο της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ανασχηματισμό, διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης από τα Γιάννενα, όπου είναι ομιλητής σε κομματική εκδήλωση.
Ο κ. Κουβέλης, ξεκαθάρισε ότι η επίσκεψή του στην Ήπειρο, δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και τόνισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος προβλέπει.
Σε ερώτηση, για τον εάν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ηλία Μόσιαλο, απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά και τόνισε: «Εμείς είμαστε ανοικτοί, για να συγκροτήσουμε το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, όχι με συμπτύξεις κομμάτων, όχι με συναντήσεις κορυφής, αλλά με ουσιαστικό διάλογο, με συνεργασία, με συμμαχία, με αστερισμούς κινήσεων βεβαίως και προσώπων. Αλλά αυτή την στιγμή που με ρωτάτε στην βάση ορισμένων ονομάτων, σας λεω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».
Ο κ. Κουβέλης επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο είπε ότι «κυριαρχείται από σύνδρομο αναρρίχησης στη εξουσία» και ότι «υπόσχεται πως θα απαλλάξει τη χώρα, ως δια μαγείας, από τα δεινά και το μνημόνιο».

ysterografa.gr