Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τρίπολη

 Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ! (vds)
 Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 3η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης, πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη μίνι-διοργάνωση (μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν) και «έπιασε» στην πρώτη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του, ήταν η ομάδα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε τις ευκαιρίες και τελικά «χρειάστηκε» να φτάσει στο 77' για να σκοράρει με τον Αθανασιάδη, που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς 11 λεπτά νωρίτερα και έτρεξε να αφιερώσει το γκολ στον προπονητή του, Γιώργο Γεωργιάδη, τον οποίο αγκάλιασε στον πάγκο.
 Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 από τον Κατσουράνη και όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι εξασφάλιζαν μια άνετη, σαφώς και δίκαιη νίκη, πριν στο 89' η ενέργεια του Σίλντενφελντ να χτυπήσει από πίσω στο κεφάλι τον Σανκαρέ μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να έχει απομακρυνθεί και να έχει φτάσει σχεδόν στο χώρο του κέντρου, έφερε την αποβολή του από τον Σιδηρόπουλο και το πέναλτι για τους Αρκάδες!
Ο Περόνε σκόραρε στο 90'+1', μείωσε σε 1-2 και τα 4 λεπτά των καθυστερήσεων απέκτησαν χαρακτήρα «θρίλερ», με τον Αστέρα να είναι συνεχώς στην επίθεση, τον Φούλοπ να έχει «κατασκηνώσει» στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά τον «δικέφαλο» να κρατά τη νίκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Σέτι (64' Κάφα), Ουσέρο, Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ντε Μπλάσις (79' Λέντσε), Ράγιος, Περόνε.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Λάζαρ, Κάτσε, Ολίσε (85' Λόρενς), Ρομπέρ, Βούκιτς (74' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (66' Αθανασιάδης).

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ "Χ"
Τα μοιράστηκαν όλα στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 ενώ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει κάποια παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα, παρέμεινε αήττητος στα πλέι οφ και -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με γκολ του Καραγκούνη, με τη φάση όμως να ξεκινά από ελεγχόμενη για οφ σάιντ θέση, ενώ ο Τσουκαλάς ήταν εκείνος που έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έγραψε, όπως αποδείχθηκε, το τελικό σκορ στο 34'.