Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Η 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο (Νότος) της Football League 2.

Η «μάχη» της 6ης θέσης
Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής μετά την διακοπή του Πάσχα επαναρχίζει αύριο Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα το πρωτάθλημα  στον 1ο όμιλο (Νότος) της Football League 2.

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε του ομίλου. Οι Φωστήρας , Αχαρναϊκος , Παναγιάλειος, Αστέρας Μαγούλας και Επισκοπή φαίνετε ότι εξησφάλισαν την άνοδό τους στη Football League ενώ απέχει ένα... βήμα από την εξασφάλιση της ανόδου και ο Πανηλειακός , που κατέχει αυτή την στιγμή την 6η θέση της βαθμολογίας , θέση προβιβασμού στην επόμενη κατηγορία. Εκτός από την ομάδα της Ηλείας , την 6η θέση που οδηγεί στην Football League οπως βλέπουμε στο πιό κάτω πίνακα που σας παραθέτουμε διεκδικούν τέσσερις ομάδες που ακολουθούν με διαφορά από 1 έως και τρείς βαθμούς Οι ομάδες αυτές είναι η Γλυφάδα , τα Χανιά , η Προοδευτική και ο Ρούβας.
Ωστόσο, αν κοιτάξουμε πιο... εξονυχιστικά, θα διαπιστώσουμε ότι ρεαλιστικά η μεγάλη «μάχη» θα γίνει μεταξύ της Γλυφάδας, του ΑΟ Χανίων και του Πανηλειακού. Και αυτό διότι Κόρινθος και Προοδευτική χρωστούν από ένα ρεπό, ενώ ο Ρούβας απέχει τρεις πόντους από τη Γλυφάδα η οποία θα πάρει τρεις πόντους στα χαρτιά από την προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα. Η Γλυφάδα, πάντως, έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς καλείται να δώσει δυο εκτός έδρας αγώνες σε αντίθεση με τον Πανηλειακό που έχει δύο εντός και ο ένας εκτός είναι κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Τα Χανιά, τέλος, παίζουν και με τον Πανηλειακό και τη Γλυφάδα και τα δύο αυτά ματς δύναται να κρίνουν πολλά.


6. Πανηλειακός 30
Εθνικός Αστέρας (Ε) Χανιά (Μ) Φωστήρας (Ε)

7. Γλυφάδα 30
Αστέρας Μαγούλας (Ε) Εθνικός Αστέρας (Μ) Χανιά (Ε)

8. Χανιά 29
Ρούβας (Μ) Πανηλειακός (Ε) Γλυφάδα (Μ)

9. Προοδευτική 27
Επισκοπή (Μ) Αστέρας Μ. (Ε) Εθνικός Αστέρας (Ε)

10. Ρούβας 27
Χανιά (Ε) Φωστήρας (Μ) Καλαμάτα (Ε)

11. Κόρινθος 26
Ρεπό Επισκοπή (Ε) Αστέρας Μ. (Μ)

Η 24η αγωνιστική
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΦΩΣΤΗΡ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΡΟΥΒΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΔΗΜ. ΓΥΜΝ/ΡΙΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0 - 3 α. α.
Ρεπό η ΚΟΡΙΝΘΟΣ,