Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"-ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ "HANGOVER Night Club"!

Για 7η συνεχή χρονιά η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα δώσει το παρόν στις εκδηλώσεις του Εορτασμού της 187ης Επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι, τη Κυριακή των Βαϊων 28 Απριλίου 2013! 

 Η φιλαρμονική θα αποδώσει μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια "ΤΑ ΒΑΪΑ", MARCIA TRIONFALE και "ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ", ενω πριν την έναρξη της λιτανείας θα παιανίσει στους δρόμους τις πόλης το νέο της εμβατήριο "INDEPENDENTIA March"!
 
Όπως είναι γνωστό, τα πασίγνωστα clubs "HANGOVER" και "ΜΕΔΟΥΣΑ", δείχνοντας την αγάπη τους προς την Αιγειράτικη Φιλαρμονική, αποφάσισαν να προσφέρουν χορηγία για το 2013.
 Η αρχή θα γίνει με τη πλήρη κάλυψη των εξόδων του λεωφορείου, που θα μεταφέρει τη Φιλαρμονική στο Μεσολόγγι όπου και συμμετέχει ενεργά στις "Εορτές Εξόδου Ι.Π. Μεσολογγίου 2013"! 

 Το "HANGOVER Night Club" στην Ακράτα εδώ και ένα χρόνο έχει παρουσιάσει πολλά θεματικά party που αγαπήθηκαν αλλά και live καλλιτεχνών που έμειναν στις πιο ευχάριστες αναμνήσεις όλων. Δικαίως θεωρείται το top club της Ανατολικής Αιγιάλειας! 

 Οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους ιδιοκτήτες των clubs "HANGOVER" και "ΜΕΔΟΥΣΑ", Μανώλη Φακίτσα και Νικολόπουλο Γιώργο, και επιφυλλάσονται να τους τιμήσουν δημόσια με το δικό τους, ξεχωριστό τρόπο στη θερινή συναυλία της Φιλαρμονικής! 

 Αξίζει να αναφερθεί ότι για πολλά χρόνια ο κ. Μανώλης Φακίτσας αποτέλεσε εξαιρετικό ταλέντο και ως μουσικός της Φιλαρμονικής Αιγείρας, στα κρουστά και ιδίως στο τύμπανο!
μεγας χορηγος.JPG