Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΗΜΑΡ: «Φεύγουμε μαζί με το Μανιτάκη»

Ακόμη και θέμα παραμονής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση θέτουν στην Αγ. Κωνσταντίνου σε περίπτωση που συνεχιστεί η προσπάθεια να τεθεί εκτός διαπραγμάτευσης με την τρόικα και άρα εκτός κυβέρνησης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr  στη ΔΗΜΑΡ θεωρούν ότι το κόμμα έχει ταυτιστεί με τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (δηλαδή, ακόμη και την αποχώρηση από την κυβέρνηση) στην περίπτωση που η κυβέρνηση επιχειρήσει να αλλάξει το σχέδιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και να βάλει τον ίδιο τον κ. Μανιτάκη στο περιθώριο.
«Ο Σαμαράς θα επιμείνει στο σχέδιο Μανιτάκη»
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έφτασαν και στο Μέγαρο Μαξίμου και γι’ αυτό το λόγο υπήρξε σήμερα το βράδυ επικοινωνία μεταξύ του γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης (και «επιτηρητή» του Α. Μανιτάκη) Δ. Βαρτζόπουλου με το Δ. Χατζησωκράτη κατά τη διάρκεια της οποία ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά διαβεβαίωσε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ ότι ο πρωθυπουργός κατά την επικείμενη συνάντησή του με την τρόικα το πρωί της Κυριακής θα επιμείνει στο σχέδιο Μανιτάκη.