Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Υψηλές τιμές, μεγάλες αποδόσεις


stoix200Χθεσινός απολογισμός: Πέρασε το μονό αποδεκτό με το g/g στο Ντάνταλκ – Λίμερικ (1.75) και στο Canadian πλήρωσαν η τριάδα, που έβγαλε και τρεις δυάδες, με διπλά Εσμπιεργκ (2.65), Μάλμε (2.00) και άσο Ααλεν. Στην τριάδα πέρασε μόνο το over στο Αντάλια – Κασίμπασα (1.91).
 Η θεωρία του 20ευρου: σε 9 ματς πονταρίστηκαν 180 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 218,8 ευρώ, κέρδος 31,8 ευρώ.
 Ξεκίνημα με SuperLig, δυστυχώς παίζουν νωρίς (13:30) η Μπουγιουκσεχίρ με την Καραμπούκσπορ όπου έχω «κυκλώσει» από μέρες το διπλό, που κυκλοφορεί σε πολύ καλή τιμή. Σημείο με ρίσκο βέβαια αλλά εκτός έδρας η Καραμπούκ τα πάει εξαιρετικά φέτος, την ώρα που η Μπουγιουκσεχίρ έχει να αντιμετωπίσει και το άγχος της σωτηρίας.
Ανάλογο… στρες αντιμετωπίζει και η  Ελαζίγκσπορ που έχει ήδη ξεπεράσει τον… εαυτό της με το αήττητο πέντε αγώνων (και συλλογή 11 βαθμών), η επάνοδος του Μπόμπο, που έχει βάλει το… 38% των τερμάτων της Καϊσερίσπορ, δίνει αέρα υπεροχής για άσο.
Στην Ιρλανδία, το Σλίγκο Ρόβερς – Σέλμπουρν έχει… γκραν φαβορί στο 1.20 μια Σλίγκο που έχει μόνο νίκες ως τώρα ενώ οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν καμία. Σε καλή απόδοση το goal/goal, με ισοπαλία στο ημίχρονο.
Στη Super League, το Κέρκυρα – Λεβαδειακός δείχνει ιδανικό για κυνήγι σκορ, με επικρατέστερο το 0-0. Για fun bet το Χ/1 στην Τούμπα, μόλις σε 3 ημίχρονα προηγούνταν φέτος ο ΠΑΟΚ από ημίχρονο: με Αρη (όπου έβαλε και τα 4!), με ΟΦΗ (με γκολ στο 45’) και με την αδύναμη Κέρκυρα. Και η Βέροια εκτός έχει 1-8-4, not bad!
Στην Premier League, αν το δει κανείς ρεαλιστικά και να «ανοίξει» η 6η θέση για την Ευρώπη η Γουέστ Μπρομ δεν έχει πολλές ελπίδες, άρα μοιραία κατατάσσεται στις ομάδες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, άρα το διπλό της ανεβασμένης Αρσεναλ έχει αξία.
Primera Division και… απορία: στο 1,60 η Σοσιεδάδ με τη Μάλαγα που τις χωρίζει μόνο 1 βαθμός; Κι ας έχει η Μάλαγα να σκέφτεται τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ. Ρισκάρω με την ισοπαλία.
Στην Bundesliga, το πρώτο σημείο που ξεχώρισα εμπεριέχει ίσως και το μεγαλύτερο ρίσκο της ημέρας: άσο στη Βρέμη, στο Βέρντερ – Σάλκε. Όχι γιατί είμαι… Βέρντερ στη Γερμανία αλλά έξι ματς χωρίς νίκη είναι too much για την ομάδα και η Σάλκε εκτός Γκελζενκίρχεν είναι ασταθής (έξι ήττες στα τελευταία εννέα).
Στα βελγικά play offs, έχει αξία το διπλό της Μαλίν στο «Φρίχτιλ» επί μιας Μπέβερεν που μετά την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία σφυρίζει… αδιάφορα. Και το παράδοξο είναι ότι στην κανονική περίοδο ο Μαλίν δεν τη νίκη (0-1 μέσα, 0-0 έκω), έχει επιστροφές στην ενδεκάδα και δύναται το καλοπληρωμένο διπλό.
Στη Ligue 1, η Παρί παίζει στη Βρετάνη με τη Ρεν, έδρα όπου έχει να νικήσει από το 2002 με γκολ του… Ροναλντίνιο, έχοντας φυσικά το μυαλό στη ρεβάνς της Τετάρτης στη Βαρκελώνη. Και αξίζει το ρίσκο στην κόντρα του φαβορί. Αλλά όχι τόσο προς τον άσο. Η Νανσί, από εκεί που έδειχνε καταδικασμένη σε υποβιβασμό, πλέον ελπίζει βάσιμα στο θαύμα και αν νικήσει και την Τρουά (με πιθανή μη νίκη της Μπρεστ στην Κορσική επί της Μπαστιά) θα φτάσει ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία! Η Τρουά παραμένει η μοναδική ομάδα της φετινής L1 χωρίς διπλό, αν το κάνει θα… συμπαρασύρει τη Νανσί στον υποβιβασμό. Από έμπνευση, διπλό για fun bet.
Σε λογική fun bet μου τράβηξε το ενδιαφέρον το 3-8-3 που έχει εκτός έδρας στα ημίχρονα η Μπρέντα. Λογικά η Φίτεσε νικά, προσφέρεται για Χ/1 το ματς του Αρνεμ.
Τέλος, ένας μικρός… πειραματισμός σε άγνωστα, ακόμη, «χωράφια» της Superettan όπου βγάζει… μάτια η απόδοση ενός εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο, της Ασίρισκα, στην έδρας της αδύναμης και νεοφώτιστης Εστερσουντ.
Διαβάστε στο bxpbet.com τις προβλέψεις μου.
Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

ysterografa.gr