Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριό του κόντρα στον Πανθρακικό

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριό του κόντρα στον Πανθρακικό
Τη συμμετοχή του στον τελικό της 11ης Μαΐου, προκειμένου να διεκδικήσει το 26ο Κύπελλο Ελλάδας της Ιστορίας, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης , θέλει να οριστικοποιήσει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό (20:00, OTESport 3) στη ρεβάνς της επιβλητικής νίκης του με 6-2 στο «Καραϊσκάκη».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ θα υποβληθεί σε επέμβαση στη χολή και έτσι στον πάγκο θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Όπως όλα δείχνουν, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας και Λυκογιάννης.
Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τον Φουστέρ και τον Μάσαντο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μανιάτης. Στην επίθεση θα παίξουν οι Φετφατζίδης, Αμπντούν και Μήτρογλου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Γκρεκό, Μανωλάς και Μοντέστο. Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Χολέμπας (τους προφυλάσσει εν όψει του τελικού), Πάντελιτς και Πίνο (μάλλον δεν είναι σε θέση να βοηθήσει).
Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός θα αγωνισθεί για το θαύμα, μετρώντας έξι απουσίες: Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Λαδάκη, Κουτσόπουλο, Κοντογουλίδη και Πόπτση.
Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Βρονταράς, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Στάθη, Σαρακατσάνο, Σερφά και Χρήστου.
Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μακρυδημήτρης και Καστσελάν. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λουσέρο, Βαϊρουά και Τζανής. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπαδόπουλος.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Μελίσσης, Νουκ, Μιχαλόπουλος, Μίνγκας, Ντιόγκο, Καθάριος, Γωνιάδης και Σκλιοπίδης.