Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ. ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ.


Επειδή πολύς λόγος γίνεται τώρα που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος για τις πιθανότητες που θα έχει ο ΠΑΟΚ αν βγει δεύτερος να αντιμετωπίσει βατούς αντιπάλους στην πρώτη του κλήρωση του Ιουλίου για τα προκριματικά του Ιουλίου σας παραθέτουμε την ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ με το ranking των ομάδων.
Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι στους ισχυρούς στον 3ο προκριματικό του τσάμπιονς λιγκ καθώς βρίσκεται στην 5η θέση μεταξύ των 10 πιθανών ομάδων.

Αναλυτικά:

ΛΙΟΝ 95.800
ΖΕΝΙΤ 70.766
METAΛΙΣΤ 62.451
ΦΕΝΕΡ 44.320
ΠΑΟΚ 28.800
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 28.075
ΓΚΕΝΚ 26.880
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 12.640
ΦΙΤΕΣΕ 9.945
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 7.285

Για να παραμείνει σε αυτή τη θέση ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ και τους φίλους του δύο κυρίως πρωταθλήματα στα οποία η μάχη ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κι ανάλογα ποιος θα βγει 2ος μπορεί να αλλάξει τη σειρά του ΠΑΟΚ και να τον εκτοπίσει στους αδύνατους. Τα πρωταθλήματα αυτά είναι του Βελγίου και της Ολλανδίας. Στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας αυτή τη στιγμή 2η είναι η Φίτεσε με 61 βαθμούς ενώ μόλις 1 βαθμό πίσω στους 60 είναι η ιστορικές Αιντχόφεν και Φέγενορντ. Απομένουν 4 αγωνιστικές κι ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες καθώς υπερτερεί τόσο της Φίτεσε όσο και της Φέγενορντ στην ειδική βαθμολογία, ενώ απεύχεται το ενδεχόμενο επικράτησης της Αιντχόφεν καθώς θα τον ρίξει στους αδύνατους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στο πρωτάθλημα του Βελγίου όπου απομένουν 6 παιχνίδια για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε καν για τον πρωταθλητή με την Άντερλεχτ να έχει. βέβαια μικρό προβάδισμα για να πάρει τον τίτλο. Για τη δεύτερη θέση γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ Βάρεγκεμ που έχει κι ένα ματς λιγότερο(απόψε το βράδυ στη Μπριζ) ,Γκενκ , Σταντάρ Λιέγης αλλά και Μπριζ αν κερδίσει απόψε. Αν δεν κερδίσει η Μπριζ απόψε τότε πάλι ο ΠΑΟΚ υπερτερεί των Βάρεγκεμ και Γκενκ και απεύχεται μόνο την περίπτωση να τερματίσει δεύτερη η Σταντάρ Λιέγης. 

Ένα ακόμη πρωτάθλημα που ενδιαφέρει είναι η Ελβετία όπου ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ελπίζει να στεφθεί πρωταθλήτρια η πρωτοπόρος και λογικό φαβορί Βασιλεία και η Γκρασχόπερς να παραμείνει στη 2η θέση.
Περισσότερα στα logia-starata.blogspot.gr/