Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση με δέκα συλλήψεις στο Βραχάτι

astynomikoi
 
Δέκα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (14-3-2013), από το πρωί έως το μεσημέρι  για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο Βραχάτι ., η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.
Στην διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι άνδρες της αστυνομίας έλεγξαν 110 άτομα εκ των οποίων 57 ήταν Έλληνες και 53 αλλοδαποί, καθώς και 65 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα δύο (72) άτομα, από τα οποία σαράντα τρεις (43) ήταν ημεδαποί και είκοσι εννέα (29) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.
Οι δέκα συλληφθέντες είναι Ρομά, ενώ οι οκτώ από αυτούς είναι κατηγορούμενοι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ωστόσο σε βάρος του ενός εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Μάλιστα ένας Ρομά συνελήφθη καθώς εκκρεμεί εις βάρος του καταδικαστική απόφαση.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν πέντε (5) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου