Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ρέθυμνο: Καρναβάλι γεμάτο τραυματίες - Σοβαρή η κατάσταση ενός μικρού παιδιού!


Στο Ρέθυμνο γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Ελλάδας. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι φέτος έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που το παράκαναν με το ποτό!
Το παράκαναν με το αλκοόλ δεκάδες καρναβαλιστές, που χθες βρέθηκαν στο Ρέθυμνο, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Ελλάδας και το μεγαλύτερο της Κρήτης.
Όπως έγινε γνωστό από το ΕΚΑΒ, εκτός από τους περίπου 120 καρναβαλιστές και επισκέπτες της παρέλασης, που διακομίσθηκαν, λόγω μέθης, στο νοσοκομείο του νομού, άλλα 20 άτομα δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τις ομάδες των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.μετά από κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, γράφει το cretalive.
Δύο ακόμα τραυματισμοί επισκεπτών αναφέρθηκαν, μετά την καρναβαλική παρέλαση στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για γυναίκα 40 ετών και ένα μικρό αγόρι.
Σοβαρότερο τραυματισμό υπέστη ο μικρός, ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα, και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η 40χρονη έπεσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος που έπεσε από ταράτσα στο κενό στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Περάματος και μεταφέρθηκε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το Πέραμα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και από εκεί στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Πιθανολογείται σύμφωνα με το Flashnews.πως ο άτυχος άνδρας ήπιε... λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού της πόλης.

newsit.gr