Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Άγριο ξύλο για το στεφάνι της Χρυσής Αυγής στο Λουτράκι - Ο Διοικητής του Α.Τ. πέταξε το δικό του στεφάνι αντί να το καταθέσει! Επεισόδειο και στην Περαχώρα - ΒΙΝΤΕΟ


Πανδαιμόνιο επικράτησε στην κατάθεση στεφάνου, ανήμερα της εθνικής μας επετείου στο Λουτράκι! Ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου μπήκε σε διαθεσιμότητα μετά τα γεγονότα ενώ ανακοίνωση έχει βγάλει η Χρυσή Αυγή.
Απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο στη μέση του κόσμου που παρακολουθούσε την κατάθεση στεφάνων.  Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.
Τότε, όπως θα δείτε και στο βίντεο του ekorinthos.gr άρχισαν αποδοκιμασίες από το πλήθος ενώ ένας από τους θεατές όρμησε προς το μέρος του βουλευτή! Εκεί έκαναν την εμφάνισή τους από το πλήθος πάνω από 10 άτομα της Χρυσής Αυγής και άρχισε το ξύλο με χέρια πόδια, ρεσιτάλ πολεμικών τεχνών. Η αστυνομία για να ελέγξει την κατάσταση και να διαλύσει αυτούς που έιχαν μετατρέψει σε ρινγκ την πλατεία άρχισε να ρίχνει χημικά τα οποία ανέπνεαν και οι άμαχοι.Τελικά μετά από 5 λεπτά τελείωσε το περιστατικό με συλλήψεις.
 Όμως τα ευτράπελα δεν τελείωσαν εκεί...




Αμέσως μετά το περιστατικό, ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου κ. Τετράδης.
Όμως αντί να ακολουθήσει την συνηθισμένη διαδικασία, στην κυριολεξία ΠΕΤΑΞΕ το στεφάνι στο μνημείο φωνάζοντας "ντροπή σας"! Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από μερίδα του κόσμου.



Για το περιστατικό διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου.

Επίσης επεισοδιακή ήταν και η κατάθεση στεφάνου απο τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα και στην Περαχώρα...( Βίντεο)




Χρυσή Αυγή: Η αστυνομία για να τους σώσει έριξε χημικά στον βουλευτή μας!

Για το ξύλο και τα χημικά που έπεσαν, με αφορμή την κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, το γραφείο τύπου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών, με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδια στο Λουτράκι και αμαύρωσε τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μπούκουρας εκφωνήθηκε για την κατάθεση στεφάνου. Τότε μία ομάδα αριστεριστών προσπάθησε να τον χτυπήσει πισώπλατα, επενέβησαν όμως παριστάμενοι φίλοι του Κινήματος και τους έτρεψαν σε φυγή.

Ένας μάλιστα απ' αυτούς, που επιτέθηκε στον συναγωνιστή Μπούκουρα, βρέθηκε αμέσως στο έδαφος και για να τον σώσει η αστυνομία έριξε χημικά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με απλά λόγια: είσαι βουλευτής και προσκεκλημένος σε δημόσια εκδήλωση, σου επιτίθεται ένας αλήτης, τον ρίχνεις κάτω αμυνόμενος και η αστυνομία σου ρίχνει χημικά για να τον σώσει αντί να τον συλλάβει! Και στη συνέχεια συλλαμβάνει πολίτες που δεν είχαν προκαλέσει το παραμικρό και βρέθηκαν αναγκαστικά σε θέση άμυνας. Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν μόνο στο ελλαδιστάν".