Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Η Κόρινθος στην Κρήτη κόντρα στο Ρούβα - Ο Παναιγιάλειος για νίκη στη Καλαμάτα

Από τις 8 το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται στο Ηράκλειο η αποστολή της Κορίνθου όπου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της footbaal lieague2, στις 3 το απόγευμα αντιμετωπίζει στην Γέργερη τον τοπικό Ρούβα. Οι παίκτες της "Μπάρτσα" λίγη ώρα αφού κατέλυσαν στην Αμουδάρα (βρίσκεται 6 χλμ έξω από το Ηράκλειο) έκαναν μία χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο του ξενοδοχείου και με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ρούβα. Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Τερεζόπουλος πήρε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Μέλκας, Αρχοντάκης, Κατσίκης, Παππάς, Ματετζίδης, Λούβρης, Λώττας, Δασκαλάκης, Κουρούπης, Χαρίτος, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Φίλης, Πεχλιβανόπουλος, Γκάτσης, Αράπογλου, Λουμπαρδέας, Σαμπάνης, Τσουβαλτσίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοτσόκολος, Αμπαδιωτάκης, Τατσόπουλος και για αγωνιστικούς λόγους ο Νικολόπουλος.
Πάνοπλος θα υποδεχθεί ο Ρούβας την ομάδα της Κορίνθου το απόγευμα  στη Γέργερη. Ο τεχνικός του Ρούβα , Αλέκος Κούρτογλου  τόνισε ότι το παιχνίδι με την Κόρινθο είναι... τελικός! Η πιθανή ενδεκάδα της Κρητικής ομάδας αναμένεται να αποτελείται από τους : Διαμαντή, Κίτσο, Πετρά, Ανυφαντάκη, Σεντεμέντε, Κεφαλούκο, Μουρατίδη, Παντελή, Αντωνάκη, Χατζησάββα και Φουκαράκη.
 Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει κόντρα στην Καλαμάτα, ο Παναιγιάλειος. Μετά την ήττα από τον Φωστήρα, στην κορυφή παρατηρείται συνωστισμός. Οι «μελανόλευκοι» απέκτησαν και πάλι συγκάτοικο τον Αχαρναϊκό, ενώ Φωστήρας και Επισκοπή μείωσαν τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Στο αγωνιστικό σκέλος, πλην του Γιάννη Λαζανά που μετράει μέρες για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, οι «μελανόλευκοι» ταξίδεψαν στην Καλαμάτα, χωρίς τον Τάκη Παπαδόπουλο. Οι 19 που πήρε μαζί του ο Νίκος Κουρμπανάς για την πρωτεύουσα  της Μεσσηνίας  είναι οι: Ρίζος, Μπαλτιμάς, Σούλης, Ακπαρίδης, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Γ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Κανελλόπουλος, Μπουρλάκης, Μπουλούμπασης, Διαμαντόπουλος, Ρέλλας, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης. Η Καλαμάτα έχει δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Παναγιάλειο. . Εκτός έμειναν από το τεχνικό δίδυμο Κακαλέτρη-Σακελλαρόπουλου οι τραυματίες Ηλιόπουλος, Κοψαχείλης, Μπελεβέντης, Πασάς και ο τιμωρημένος Πούτσι.
Χωρίς τους τραυματίες Κόκκαλη και Καρλιάμπα καταστρώνει τα πλάνα του ο Νίκος Παντέλης για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα της Γλυφάδας έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Aπό την άλλοι πλευρα στον Αχαρναϊκό  οι "πράσινοι",  του Φώτη Θανέλλα θέλουν το θετικό αποτελέσμα  για να κάνουν ένα βήμα ακόμη για τον στόχο της ανόδου. Εκτός έμειναν αποστολής έμειναν οι Βεστάκης, Κουμπαρούλης, Νιφαδόπουλος, Μακρυγιάννης και ο τιμωρημένος Χριστόπουλος.

Η ομάδα του Πανηλειακού χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη Προοδευτική, η οποία στο φετινό πρωτάθλημα έχει κάνει αρκετές... ζημιές μακρία από τον Κορυδαλλό. Από την άλλη, στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο εκτός από την αναγκαιότητα που υπάρχει για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στους "βυσσινί", δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις σημαντικές απουσίες παικτών που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία. Πιο συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Αθανασόπουλος, Κυριακίδης, Π. Καραχάλιος (είναι και τραυματίας) και ο τραυματίας Βλαχόπουλος.
Με αρκετές απουσίες βρίσκεται στο Πύργο η αποστολή της Προοδευτικής  Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τεγούσης, Αργυρίου, οι τραυματίες Λέκκας, Δ. Χόρτσας, Αντωνίου, ο Κακαράς που δοκιμάζεται σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και για αγωνιστικούς λόγους οι Χριστόπουλος, Μουστάκας, Τούρλος.

Η Επισκοπή στο ντέρμπι της Κρήτης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΟ Χανιά. Ο Γιώτης Σταματόπουλος άφησε εκτός αποστολής τουςι Δημογιάννη, Σελινιωτάκη, Ο. Κελαιδή , Νικηφόρο, Μιχελιδάκη και Αργυράκη. Για τον Α.Ο. Χανιά  ο  Μουράτ Σεροπιάν άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Ψυχουντάκη και  Δουμάνη και τον τραυματία Κουρτάνοβιτς.

 Η ομάδα του Φωστήρα, έχει ρεπό, ενώ τέλος ο αγώνας του Αστέρα Μαγούλας με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.


Η 18η αγωνιστική

Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ-Α.Ο. ΧΑΝΙΑ
 ΡΟΥΒΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 3 - 0 α. α.
Ρεπό ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ