Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Πέλοπας στην Εύβοια με μόνο ζητούμενο το τρίποντο!

pelopas
Με τον τίτλο του πρωταθλητή να έχει φέτος τυπικό χαρακτήρα στη Δ’ Εθνική, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στον 7ο όμιλο, ο Πέλοπας Κιάτου αντιμετωπίζει , εκτός έδρας τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της 18η αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν τη νίκη και στη χειρότερη περίπτωση την ισοπαλία, για να διατηρήσουν τη διαφορά των 4 βαθμών που έχουν από τον αντίπαλό τους. Οι Τζαλακώστας – Μπινιάρης, δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Παπαϊωάννου, αλλά και στους τραυματίες Κίσσα και Μιχαλόπουλο.




Ξεκάθαρος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην Κorinthia Sports o Τάκης Παπαβασιλείου, αναφορικά με τον σημερινό  "τελικό" με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Ο αρχηγός του Πέλοπα τόνισε πως η νίκη στη Χαλκίδα αποτελεί το μόνο ζητούμενο, ενώ έκανε λόγο για ιστορική ευκαιρία της ομάδας να παίξει τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική, που δεν πρέπει να πάει χαμένη.
"Την Κυριακή κρίνεται μια ολόκληρη χρονιά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί, αλλά αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο. Είναι μια ομάδα σαφώς περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει ελεύθερα για μας κάνει τη ζημιά, κάτι που κατάφερε να κάνει στον Παναργειακό και στον Μανδραϊκό. Αυτό σημαίνει πως ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε στο συγκεκριμένο ματς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς, που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Ο μοναδικός αντίπαλος μας θα είναι ο κακός μας εαυτός", δήλωσε αρχικά ο Παπαβασιλείου, για να προσθέσει:
"Επίσης σ' αυτήν την κατηγορία τις τελευταίες αγωνιστικές τα παιχνίδια παίζονται και εκτός γηπέδων, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, γιατί ίσως ο αντίπαλος να βρει και άλλο έξτρα κίνητρο.
Ο Πέλοπας αδικείται απ' τη βαθμολογική του θέση, διότι σε πολλά παιχνίδια με θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους, δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, την ίδια στιγμή που ο κ. Τζαλακώστας μας έκρουε το σήμα του κινδύνου. Έχουμε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα τα καταφέρνουμε.
Και επειδή είναι ιστορική ευκαιρία για το σωματείο του Πέλοπα, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του να ανέβει η στη Γ' Εθνική, είμαι πεπεισμένος πως δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Τέλος αν δεν φύγουμε με το διπλό από την Χαλκίδα, τότε ας... ανοίξει η γη να μας καταπιεί!!!".

Την απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση ο Πέλοπας. Καταρχήν, ο σύλλογος της Κιάτου ενέταξε στο δυναμικό της τον νεαρό πλάγιο αμυντικό και κεντρικό μέσο Αλέξανδρο Ντερτιλή, που αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος. Παράλληλα, παίκτης του Πέλοπα είναι και ο Ηλίας Κουρούμαλης, βασικός τερματοφύλακας της Ελλάδας Βέλου. Η διοίκηση των πρωταθλητών Κορινθίας δεν παρέλειψε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους κ.κ. Μπεθάνη, πρόεδρο της Κορίνθου, αλλά και Τριαντάφυλλο, πρόεδρο της Ελλάδας Βέλου, ''για την υψηλών προδιαγραφών εξαιρετική διάθεσή τους για εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των σωματείων μας''. Τέλος, ευχήθηκε σε αμφότερα τα σωματεία κάθε επιτυχία.

Στιυς άλλους αγώνες του 7ου ομίλου η  ΑΕ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας σε γειτονικό αγώνα τον ουραγό Πορτοχελιακό, ενώ ο Μανδραϊκός υποδέχεται στο ντέρμπι της ημέρας τον Παναργειακό. Ο Παρνασσός θέλει να συνεχίσει το θετικό του σερί και απέναντι στη Χαλκίδα,ενώ ο Πανναυπλιακός χρειάζεται μόνο το «τρίποντο» κόντρα στον φορμαρισμένο Πανελευσινιακό. Τέλος ρεπό έχει ο Α. Ο. Λουκισίων

H 18η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Πέλοπας Κιάτου
Πανναυπλιακός-Πανελευσινιακός
Παρνασσός-Χαλκίδα
Πορτοχελιακός-ΑΕ Ερμιονίδας
Μανδραϊκός-Παναργειακός
Ρεπό έχει ο Α. Ο. Λουκισίων

Το Πανόπουλο κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο
Στον 6ο όμιλο,το Πανόπουλο  σήμερα αγωνίζεται με τον Διαγόρα Βραχνέικων και οι άνθρωποι που συγκροτούν την ομάδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς, όπως γράφει η Μαρία Καραντώνη στο olympiasports.gr,  την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα της Ηλείας κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στον όμιλο. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου η οποία αναφέρει: "Η Διοίκηση συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας μας κ. Λάκη Αθανασόπουλο, τον γυμναστή κ. Σάββα Παναγιωτόπουλο και όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά οδήγησαν τον σύλλογο της Αρχαίας Ολυμπίας σε μία ιστορική άνοδο στη Γ Εθνική, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου της Δ. Εθνικής Κατηγορίας. Η Διοίκηση στηρίζει και εμπιστεύεται τον κ. Λάκη Αθανασόπουλο, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί μέρος της ιστορίας του ΠΦΟ Πανόπουλου , οδηγώντας την ομάδα μας από την ίδρυση της το 2007 , από το Γ' τοπικό της ΕΠΣ Ηλείας στην ΓΕθνική Κατηγορία!Το ταξίδι συνεχίζεται.... Και γιατί όχι από τη Γ' Εθνική στη Super League!!!"

Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Ατρόμητος Λάππα υποδέχεται τον Πάμισο, ενώ η Αχαϊκή κοντράρεται με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο Παναρκαδικός φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ τέλος, η Εράνη Φιλιατρών θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Δόξα Νέας Μανολάδας

Η 16η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Αχαϊκή-Εθνικός Μελιγαλά
Ατρόμητος Λάππα-Πάμισος
ΠΦΟ Πανόπουλου-Διαγόρας Βραχνέικων
Παναρκαδικός-Εθνικός Σαγέικων
Εράνη Φιλιατρών-Δόξα Νέας Μανολάδας