Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η νέα 5μελής διοικούσα επιτροπή της Κορίνθου - Η "Μπάρτσα" για νίκη στη Κρήτη

Κόρινθος: Αποχώρησε με ευχαριστίες ο Δημαράκης | onsports.gr

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η 5μελής διοικούσα επιτροπή της Κορίνθου, γνωστοποιεί τις θέσεις που κατέλαβαν τα μέλη της και τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν. Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Νέα Κόρινθος αναλαμβάνει ο Γεώργιος  Φουρναράκης,
υπεύθυνος του οικονομικού τομέα ανέλαβε ο Σπύρος Κουτσογκίλας, ενώ υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και φιλάθλων είναι ο Άγγελος Γερανάκης , ενώ απλά μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι ο Γεώργιος Ρούκης και ο Νικόλαος Κοκκώσης.

Αναχωρεί σε λίγη ώρα από το λιμάνι του Περαιά γιά την Κρήτη η ομάδα της Κορίνθου όπου την  Κυριακή , στις 3.00  το απόγευμα , στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλουλθα αντιμετωπίσει σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς, στην Γέργερη τον τοπικό Ρούβα Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, ώστε να φτάσει η «Μπάρτσα» στη νίκη και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Football.

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική:

15.00: ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
15.00: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
15.00: ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΧΑΝΙΑ
15.00: ΡΟΥΒΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
15.00: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Σημείωση: α) Η ομάδα ΤΑΠ ΦΩΣΤΗΡ, δεν αγωνίζεται (ρεπό). β) Ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.