Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

το Rally Acropolis, ανήκει στους πολίτες αυτού του τόπου


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15/2/2013
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Αναφορικά με το τελευταίο Δελτίο Τύπου της Παρέμβασης Πολιτών του κ. Γ. Γκιώνη, σχετικά με το Rally Acropolis, το οποίο αναφέρει ότι «Δείχνει το όραμα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που μας χαρακτήρισαν. Και δεν το χαρίζουμε σε κανένα.», ο κ. Γκιώνης θα έπρεπε καλύτερα από όλους να γνωρίζει ότι, το Rally Acropolis, ανήκει στους πολίτες αυτού του τόπου και όχι στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Άρα, αντί να πραγματεύεται σε ποιόν ανήκει το Rally, θα έπρεπε ήδη να ενημερώνει αντιστοίχως τους πολίτες ότι το Rally θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά στις δύσκολες οικονομικές αυτές συγκυρίες, αναφέροντας τη συμβολή της Παρέμβασης Πολιτών εφόσον το επιθυμούσε, την οποία δεν παραγνώρισε κανένας, αντί να υποβαθμίζει το γεγονός πραγματοποίησης του, εξυπηρετώντας πολιτικές του σκοπιμότητες.

Προφανώς ο κ. Γκιώνης, περιορίστηκε στη σύνταξη-ετοιμολογία του δελτίου τύπου, επιλέγοντας να παραβλέψει το βασικό του άξονα, ο οποίος είναι η ζημία που προκαλεί στην τουριστική κίνηση του τόπου, με δημοσιεύσεις οι οποίες αναπαράγονται σε όλη την Ελλάδα, πλήττοντας ανεπανόρθωτα το Δήμο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων, δίχως να δώσει μια ουσιαστική απάντηση στους πολίτες για την παραφιλολογία που χρησιμοποιεί.

Γραφείο Τύπου