Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αστέρας Δερβρενίου - Πανκαμαριακός στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας - Κόντρα στο Λουτράκι , ο ΑΟΛ εναντίον Ελλάδος Βέλου

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα , το πρωτάθλήμα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας.
Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι, ο Αστέρας Δερβενίου αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας τον Πανκαμαριακό. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αστέρα ,Νίκος Κολιμάδης, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καπού, Κουτρούλη και Ρούτση, αλλά έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο. Από εκεί και πέρα, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, καθώς έχουν προηγηθεί δύο νικηφόρα αποτελέσματα και μάλιστα με καλή εμφάνιση, αλλά το ντέρμπι με το Καμάρι σίγουρα κρύβει κινδύνους. Στο "στρατόπεδο" του Πανκαμαριακού τον Νίκο Δεσποτέλη θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γιώργος Καρυώτης, για να δει αν θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρόν στην δύσκολη αναμέτρηση του Δερβενίου. Εκτός αποστολής θα είναι και ο τιμωρημένος Τσιπάς, με τον Γιώργο Καρυώτη όμως να δίνει στα τελευταία ματς και ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ιδιαίτερα φέτος (Κουρούμαλης, Κουμούσης, Καφαντάρης, Κλουτσινιώτης Ν., Μακρής, Τσάκας), θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους
Η αγωνιστική περιλαμβάνει και τον αγώνα ντέρμπι , στο "ΘΩΔΕΙΟ" στάδιο , ανάμεσα στον πρωτοπόρο Α. Ο. Λουτρακίου που έχει στόχο το τρίποντο και την Ελλάδα Βέλου η οποία με ήττα θα χάσει την παραμικρή ελπίδα της γιά τιτλο και άνοδο.
Για ακόμα μια φορά ο κ. Μεσολλόγης δεν θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές του.Ο τεχνικός των «οράνιε» δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπέτση και Τσουμάνη, στον Σέγγα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση  αλλά και στον τιμωρημένο Αποστολάκη, ενώ επιστρέφουν οι Γεώργαρης και Παυλάτος, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Στην ομάδα του Βέλου ο Χρήστος Βελέντζας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίκο Κοσκολέτο (ταλαιπωρείται από  φλεγμονή), τους τιμωρημένους Ρούπα και Αντρέα, τον μόνιμο τραυματία Ιατρού, αλλά πιθανότατα θα έχει στη διάθεσή του τον Γεωργόπουλο.
Από εκεί και πέρα, η Ελλάς Βέλου  σίγουρα δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου και φυσικά να βάλει και πάλι «φωτιά» στο πρωτάθλημα.
Την πρωτοπόρο ομάδα του Λουτρακίου ακολουθεί στο πόντο ο ΠΑΣ Κλένια που κερδίζει στα "χαρτιά" τον αγώνα με την Προοδευτική Περιγαλίου , καθως η τελευταία έχει παραιτηθεί του πρωταθλήματος
 Στην Αρχαία Κόρινθο , ο Ηρακλής Λεχαίου θα προσπαθήσει πάση θυσία να πάρει την νίκη απέναντι στη δυναμική ομάδα του Α. Ο Σπαθοβουνίου , καθως κάθε βαθμός του είναι απαραίτητος για να διατηρηθει στην κατηγορία.
Στους Αγίους Θεοδώρους , κόντα στην τοπική ομάδα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, ο οποίος θα παραταχθεί με απουσίες θέλει την νίκη για να διατηρηθεί κοντά στο στόχο του, την κατάκτηση της 1ης θέσης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Κορδαλή και Μαυρέλη ενώ επιστρέφει ο Βαραβέρης. Από εκεί και πέρα, ευελπιστούν και σε «στραβοπάτημα» των πρωτοπόρων ώστε να πλησιάσουν στην κορυφή.
Στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, φαίνετε περισσότερο σοβαρός από ότι αρχικά είχε φανεί ο τραυματισμός του Γιάννη Μίχα, από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Δερβενίου. Ο νεαρός μέσος, ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς το χτύπημα στο γόνατο λίγο έλειψε να του δημιουργήσει πρόβλημα στον χιαστό, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε, αλλά χρειάζεται αποθεραπεία και προσοχή για να μπορέσει να επιστρέψει υγιείς στα γήπεδα. Από εκεί και πέρα, το μυαλό είναι στην αναμέτρηση με τη Θύελλα Πετρίου, όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κώστας Αμπαδιωτάκης, ενώο Χρήστος Αρδίζογλου σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και κυρίως τους νεαρούς. Από την άλλη πλευρά η Θύελλα Πετρίου μετά την εντός έδρας ήττα με το «βαρύ» 0-3 από τον Αστέρα Δερβενίου, ευελπιστεί να καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Χιλιομόδι. Ο Θοδωρής Λεκουσιώτης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κώστα Τσουμάνη, αλλά επιστρέφουν ο Ηλίας Κοσμάς και ο Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης όπως δείχνουν τα πράγματα. Μαθηματικά η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί, οπότε κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός για τη Θύελλα Πετρίου. Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά η ομάδα του Πετρίου έχει δείξει ότι στα δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει.
Χωρίς τον τραυματία Ρουστέμ Ραπουσάι θα παραταχθεί ο Παννεμεατικος , στο Σοφικό , στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσολυγειακό, ενώ στη διάθεση του τεχνικού Δημήτρη Δημόπουλου είναι ο Μπασιώτης,  ο Τσιάκος, που εξέτισε την ποινή του, ο Τζίνης, ο Κυριάκος όπως και ο Τζας που είχε λείψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το ματς κόντρα στον Πανκαμαριακό.
Τέλος στη κοινή τους έδρα , στο γήπεδο Ξυλοκέριζας, ο Εθνικός Ξυλοκέριζας αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενος , τον Σαρωνικός Γαλατακίου του Παντελή Κουρούπη. Και οι ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο τεχνικός του Σαρωνικού δεν υπολογίζει στους μόνιμα τραυματίες Παππά και Ροθώνη, ενώ αμφίβολοι ειναι ο Δημαράκης όπως και οι στρατευμένοι Καζής και Κωνστανταράκης.

Η 22η αγωνιστική
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΣΤEΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 3-0 α.α.