Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πράσινος... διασυρμός - "Μαύρη σελίδα" για Παναθηναϊκό!

 
 Οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν με τους εφήβους κόντρα στη Βουλιαγμένη και γνώρισαν πολύ βαριά ήττα (18-3), για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών.
Αυτό που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή μια εβδομάδα πριν, στον εντός έδρας με τη Χίο, συνέβη τώρα, με τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται στο Λαιμό με δέκα έφηβους και να γνωρίζει την ήττα από τη Βουλιαγμένη με 18-3 για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Χίο είχαν αποφασίσει να πέσουν στην πισίνα του ΟΑΚΑ, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στη διοίκηση του Ερασιτέχνη να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα και να τους καλέσει για την υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών.
Αντί αυτού μέσα στην εβδομάδα άκουσαν πρόταση για μείωση ύψους 40% των χρημάτων που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι προφορικά , με 18μηνη καταβολή τους, μία κίνηση που αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Οι παίκτες του "τριφυλλιού" αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Βουλιαγμένη και έτσι το απόγευμα για τους νταμπλούχους ήταν κάτι παραπάνω από εύκολο.
Ο Τεό Λοράντος έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής αφού στο παιχνίδι επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 4-0, 6-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα 1, Ελμισιάν, Βελώνιας 1, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 1, Τίγκας 2, Βουλγρακάκης 2, Πρωτονοτάριος 1, Μαυρωτάς Λ. 2, Μασμανίδης 2.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Μιχαλόπουλος, Σιδέρης Γ. 1, Γερακούδης, Χατζηστεφάνου, Βογιαζιάνος, Γκαράνης 1, Φώσκολος 1, Οικονομίδης, Πλυτάς, Κονταξής.