Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πανέτοιμος και για το +19 ο θρύλος στο ντέρμπι!


Πανέτοιμος και για το +19 ο θρύλος στο ντέρμπι!  
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (9/12, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» πάνε πανέτοιμοι στην έδρα του αντιπάλου τους, με στόχο να αυξήσουν τη διαφορά από τους «πράσινους» στους 19 βαθμούς.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο μεγάλο ματς κι επί της ουσίας μια θέση είναι αυτή που «παίζει» για τους πρωταθλητές.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρόι Κάρολ και στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μανωλάς με τον Σιόβα και στα αριστερά θα παίξει ο Χοσέ Χολέμπας.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής Μανιάτης και Μοντέστο έχουν σίγουρη τη θέση και μπροστά τους θα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, από τον οποίο περιμένει πολλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».
Στο αριστερό άκρο της επιθετικής τριάδας θα είναι ο Αμπντούν ενώ δεξιά τη θέση διεκδικούν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Πάουλο Μασάντο. Ο Ισπανός πάντως είναι αυτός που φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Πορτογάλου συμπαίκτη του.
Τέλος στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης αναμένεται να είναι ο Μήτρογλου, με τον Ζαρντίμ να επιλέγει τελικά τον Έλληνα στράικερ και όχι τον Τζιμπούρ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ στις «στημένες» φάσεις στη διάρκεια της Σαββατιάτικης (8/12) προπόνησης και ο Ζαρντίμ αναμένεται να μιλήσει και την Κυριακή (9/12) πριν από το μεγάλο ματς στους «ερυθρόλευκους», ζητώντας προσοχή και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης
Όλοι στα... όπλα για τον ΟλυμπιακόΕΤΟΙΜΟΙ ΣΙΣΟΚΟ, ΣΟ, ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Στο τελευταίο «προσκλητήριο» του Χουάν Ρότσα πριν από το αυριανό (Κυριακή 9/12, 19:30) μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όλοι οι αμφίβολοι του Παναθηναϊκού, μετά τη «μάχη» με την Τότεναμ στο Λονδίνο δήλωσαν «παρόντες».
Οι Σισοκό, Σο και Βύντρα ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο 24ωρο και πήραν το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο για να τεθούν στη διάθεση του 58χρονου τεχνικού, ο οποίος πλέον μπορεί να προετοιμάσει με μεγαλύτερη ηρεμία (και περισσότερες) επιλογές τα πλάνα του για το clasico με τους Πειραιώτες.
Ο μοναδικός που έκανε θεραπεία και πάλι ήταν ο Κουίνσι, ο οποίος αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα από τη Δευτέρα, μένοντας εκτός για ακόμη ένα ματς. Μαζί του «κόπηκαν» από την αποστολή και οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
 Ο Ρότσα συμπεριέλαβε στην αποστολή την ίδια 22αδα που είχε πάρει μαζί του στο Λονδίνο και φαίνεται πως ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές έχοντας στο μυαλό του τον Πετρόπουλο αντί του Τοτσέ για την κορυφή της επίθεσης.
 Την αποστολή απαρτίζουν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Λαγός, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Μπαρμπαρούσης.