Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πάρκο του Αϊ-Βασίλη στο Ναύπλιο


Με μια σειρά πολιτιστικών δράσεων, από θέατρο, μουσική, χορό -και φυσικά το άναμμα το χριστουγεννιάτικου δέντρου- ο Δήμος Ναυπλιέων είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, προκειμένου να τους διασκεδάσει και να δώσει μια άλλη εικόνα, ευχάριστη, στη δύσκολη καθημερινότητά τους. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, με τη ρίψη του Σταυρού, στο λιμάνι της πόλης, κατά την Εορτή των Θεοφανίων.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Πάρκο του Αϊ-Βασίλη, που δημιούργησε ο δήμος στο κέντρο της πόλης, στο πάρκο του ΟΣΕ. Εκεί, «από 22/12-6/1, δέκα ξύλινα σπιτάκια θα περιμένουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες για να τους χαρίσουν μια αξέχαστη, χριστουγεννιάτικη εμπειρία».
Στο Πάρκο του Αϊ-Βασίλη, μικροί και μεγάλοι, θα συναντήσουν το σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη, το εργαστήριό του, το ταχυδρομείο του, το σπιτάκι για τα κεράσματα, το σπιτάκι Πινακοθήκη, το Ζαχαρόσπιτο, το σπίτι της μουσικής, όπως επίσης και το σπιτάκι της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στην έξοδο του Πάρκου, έχει δημιουργηθεί ένα παγοδρόμιο και ένα μεγάλο καρουζέλ.
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ