Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012


Image

Δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη τη χώρα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει των γιορτών, πραγματοποιούμε τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και την ενίσχυση της του έργου της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των Γιατρών του Κόσμου και της Praksis.
Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, επιλέγουμε να σταθούμε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται αλλά ιδιαίτερα φέτος κοντά σε εκείνους που πολεμούν την παιδική φτώχεια.
Για το λόγο αυτό, δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη τη χώρα με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα http://www.xmassmiles.gr/ στην οποία υπάρχει λίστα με τα είδη που μπορεί να προσφέρει κανείς ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξη της προσπάθειας.
Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθεια με κάθε μέσο, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά να χαμογελάσουν.
Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώνεται την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου με ένα χριστουγεννιάτικο event προσφοράς και είναι ενταγμένη στην κοινωνική πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ στην οποία συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Από το γραφείο Τύπου
 
onned-korinthias.gr