Κανένα σούπερ- μάρκετ. Το αβαντάζ να τσιμπολογάς από τους ανοιχτούς όρθιους σάκους ελιές, ξηρούς καρπούς, τυριά και άλλα "διαμάντια" της ελληνικής κουζίνας προτού διαλέξεις τι θα αγοράσεις, μόνο τα μπακάλικα στο προσφέρουν.
Κείμενο: Νίκη Ρωμανού
Στην Αθήνα του 2012 υπάρχουν τα αυθεντικά που λειτουργούν εδώ και χρόνια και άλλα πιο πρόσφατα με τη σικ ορολογία παντοπωλεία και τις πιο gourmet επιλογές. Όλα όμως με παντιέρα την προσπάθεια τοπικών παραγωγών, τα αγνά υλικά και τις ανόθευτες γεύσεις.
Πρώτης ποιότητας αλλαντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φρέσκα όσπρια, δημητριακά, ζεστό ζυμωτό ψωμί και μπύρα "Septem" made in Greece είναι μερικά από τα καλούδια που γεμίζουν τα ράφια του προσεγμένου παντοπωλείου ...
Περισσότερα στο cosmo.gr