Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ξέφυγε ο Παναιγιάλειος , Χωρίς νικητή το ντέρμπι Κόρινθος-Φωστήρας 1-1!

Το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Football League 2 στον Νότιο όμιλο έκανε ο Παναιγιάλειος, καθώς «δραπέτευσε» με 1-0 από τα Χανιά, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε στο 82’ ο Παπαδόπουλος. Έτσι, η «Μαύρη» έφτασε τους εννέα βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, έχοντας τρεις πόντους περισσότερους από τον δεύτερο Αχαρναϊκό…
ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Πυθαρούλης, Ψυχουντάκης, Μποτονάκης, Κέρι, Γωνιωτάκης, Δουμάνης, Ταταράκης, Πάγκαλος.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης, Παπαχρήστος, Σούλης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Σκαρτσίλας, Λαζανάς, Μπούνας.
Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας του Πανηλειακού με 3-1, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Παράλληλα, σημαντική νίκη πέτυχε η Γλυφάδα, η οποία επικράτησε στο Ελληνικό με 2-1 του Ρούβα, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε ο Αστέρας Μαγούλας της Επισκοπής.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν το απόγευμα της Κυριακής  Κόρινθος και Φωστήρας στο ντέρμπι του νοτίου ομίλου της Football League 2.
Το παιχνίδι στο γήπεδο του Συνοικισμού είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα και εναλλαγή συναισθημάτων. Στο 67’ η ομάδα του Ισθμού έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μετεντζίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο, στο 68’ τον… ακολούθησε ο Τσώνης του Φωστήρα για χέρι εντός περιοχής.
Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Φίλης στο 69’ ο οποίος άνοιξε το σκορ. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα διπλασίαζαν τις νίκες τους, ο Δωροβίνης στο 90’ με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Δημαράκης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Φίλης, Ματεντζίδης, Λουμπαρδέας, Παπαευθυμίου, Μπεχλιβανόπουλος, Σαμπάνης, Κατσίκης, Αμπαδιωτάκης.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Αρχοντάκης, Λίτσης, Πεταυράκης, Ο. Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Κούτρος, Βαβάτσικος, Δωροβίνης, Κάμπας.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 πανηγύρισε η Καλαμάτα, «δραπετεύοντας» με το «διπλό» από την έδρα της Προοδευτικής, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαγκαράκη στο 90΄!
Η αναμέτρηση επιβεβαίωσε το χαρακτήρα του ντέρμπι καθ΄ όλη τη διάρκειά της, καθώς οι σκληρές προσωπικές μονομαχίες έδιναν και… έπαιρναν, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.
Στη φάση μάλιστα του 89ου λεπτού που έκρινε και την αναμέτρηση, η υπόδειξη για πέναλτι του διαιτητή εξόργισε τους οπαδούς των γηπεδούχων που μπούκαραν στο γήπεδο! Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο μόνο προς στιγμήν, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα, το παράδειγμα των οπαδών ακολούθησαν και οι άνθρωποι του πάγκου που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον «άρχοντα του αγώνα».
Για λίγα λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση και σπρωξίματα, ωστόσο τελικά επικράτησε ηρεμία και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς παρατράγουδα, με την Καλαμάτα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο «διπλό».
Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μουκέας, Κουσουρής, Παπανικόλας, Μπέλερης, Μακαρονάς, Λέκκας, Γρίβας, Κολιός, Κακαράς, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος.
Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Κοψαχείλης, Τσόπελας, Μπαούρης, Ψυχογιόπουλος, Καντούτσης, Τσιμικλής, Τσαγκαράκης, Τριανταφυλάκης, Πούτσι, Σκαρλάτος, Πασάς.

1ος ΌμιλοςΑχαρναϊκός-Πανηλειακός 3-1
Αστέρας Μαγούλας-Επισκοπή 2-1
Γλυφάδα-Ρούβας 2-1
Προοδευτική-Καλαμάτα 0-1
Χανιά-Παναιγιάλειος 0-1
Κόρινθος-Φωστήρας 1-1
Ρεπό: Εθνικός Αστέρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.  Παναιγιάλειος 6-0 9
2.  Αχαρναϊκός 5-3 6
3. Φωστήρας 4-3 5
4. Γλυφάδα 5-4 5
5. Καλαμάτα 3-2 5
6. Κόρινθος 5-4 4
7.  Χανιά 4-4 3
8. Επισκοπή 3-3 3
9.  Ρουβάς 3-3 3
10. Αστέρας Μαγούλας 2-3 3
11. Προοδευτική 2-3 3
12. Πανηλειακός 2-6 1
13. Εθνικός Αστέρας 0-6 0