Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«STOP» στους οπαδούς του ΟΦΗ έξω από τα Χανιά


Η προσπάθεια αρκετών οπαδών του ΟΦΗ να δώσουν το παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Πλατανιά, που διεξάγεται στις 20:30 στα Χανιά για την 7η αγωνιστική, κατέληξε σε περιπέτεια, η οποία, πάντως, είχε αίσιο τέλος.

Ένα πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της ομάδας του Ηρακλείου ακινητοποιήθηκε 10 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, μετά από «μπλόκο» που του έγινε από την αστυνομία. Υστερα από εξονυχιστικό έλεγχο των αστυνομικών δυνάμεων προέκυψε πρόβλημα με το δίπλωμα του οδηγού του πούλμαν, το οποίο έχει κατασχεθεί (!) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί πήραν και τις πινακίδες του λεωφορείου!

Ετσι, για αρκετή ώρα υπήρχε όχι μόνο πρόβλημα με την παρουσία των οπαδών της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου στο γήπεδο, αλλά και με την ίδια την επιστροφή τους στο Ηράκλειο! Τελικά, περίπου 2 ώρες πριν τη σέντρα, επετράπη στους οπαδούς να μεταβούν κανονικά στο γήπεδο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς δεν είχε δεχθεί να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ, ωστόσο όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, όταν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια, περίπου 100 (ή και παραπάνω) κατάφεραν να φτάσουν στα χέρια οπαδών των φιλοξενούμενων.

Στην πρωινή σύσκεψη που έγινε, όπως συνηθίζεται, ανάμεσα στις δύο ομάδες και την αστυνομία, η πλευρά του ΟΦΗ έθεσε το θέμα, επισημαίνοντας ότι θεωρούν πιθανό ότι περισσότεροι από 100 φίλαθλοι της ομάδας θα βρεθούν στο γήπεδο!

Οι παράγοντες των γηπεδούχων θεώρησαν απίθανο να μπορέσουν να είναι πάνω από 100 και η αστυνομία επεσήμανε ότι αν είναι μέχρι 50 άτομα, θα κάτσουν στις θέσεις που αναγράφονται στα εισιτήριά τους, ενώ αν είναι περισσότεροι «έχει εκπονήσει εναλλακτικό πλάνο».

Πάντως, αρκετοί οπαδοί του ΟΦΗ έχουν μεταβεί στα Χανιά με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων. Το θέμα είναι πόσοι θα είναι και, τελικά, πού θα τοποθετηθούν.

Χωρίς Αργυρόπουλο ο Πλατανιάς

Μετά τον Ντόε, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα του την Λιβερία, λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του, ο Πλατανιάς δεν υπολογίζει ούτε στον νεαρό Kορίνθιο, αμυντικό, Λεωνίδα Αργυρόπουλο. Ο λόγος; Απλός. Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/10) υπέστη κάταγμα στη μύτη.
Ωστόσο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Χατζηνικολάου εκτός από απουσίες θα έχει και επιστροφές. Πιο συγκεκριμένα, «ετοιμοπόλεμος» μετά τον τραυματισμό του θα είναι ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Με Σαρ στο ντέρμπι ο ΟΦΗ

Ντεμπούτο, λοιπόν, στην αποστολή του ΟΦΗ πραγματοποιεί ο Σαρ. Ο έμπειρος αμυντικός συμμετέχει για πρώτη φορά στους «εκλεκτούς» του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος άφησε στο Ηράκλειο τον τραυματία Μπούρμπο.

sentragoal.gr