Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Στο κόκκινο η αγωνία για τον απαχθέντα, το Διακοπτό, Μάριο - Στον ανακριτή αύριο ο δικηγόρος της οικογένειας

Αυτός είναι ο 26χρονος Μάριος - Παρασκευάς Παπαγεωργίου του Αλέξανδρου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα.
Η αστυνομία μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του απαχθέντος έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 26χρονου μήπως έτσι διευκολυνθούν οι έρευνες.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476911 begin_of_the_skype_highlighting ΔΩΡΕΑΝ 210 6476911 end_of_the_skype_highlighting του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ από την αστυνομία εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει την Ελλάδα από την περασμένη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, όταν το περιστατικό έγινε γνωστό. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Η μητέρα του, κορυφαία οφθαλμίατρος στο επάγγελμα ζει το δικό της δράμα. Θέλει να μάθει που βρίσκεται το παιδί της. "Φοβάται για το χειρότερο αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" λέει χαρακτηριστικά στο Νewist o δικηγόρος της οικογένειας.

Αύριο άλλωστε ο κύριος Νίκος Ρουσσόπουλος θα επισκεφθεί τον ειδικό ανακριτή που χειρίζεται την υποθεση για να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις.

Στο μεταξύ οι 7 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την απαγωγή ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση αλλά οι 6 από τους 7 "έδειξαν" ως εγκέφαλο της απαγωγής τον 72χρονο, στενό φίλο της οικογένειας του νεαρού και υποστηρίξαν πως ο 26χρονος είναι ζωντανός, αλλά ο μοναδικός που ξέρει που βρίσκεται είναι ο "εγκέφαλος" της σπείρας.

Οι 6 κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η γυναίκα εμπλεκόμενη. Η υπόθεση συνεχίζει να παραμένει ένα μπλεγμένο κουβάρι με τον 72χρονο να ισχυρίζεται πως την απαγωγή σκηνοθέτησε ο 26χρονος γιατί ήταν υιοθετημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από την οικογένεια του Μάριου τα όσα αναφέρει ο 72χρονος περί υιοθεσίας είναι ψευδέστατα. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Νewist.gr