Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή Καραγκούνη στην Εθνική – Οι “εκλεκτοί” του Σάντος

Όπως αναμενόταν και από την στιγμή που βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Αγγλία, ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε τον Γιώργο Καραγκούνη στην αποστολή που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής για τα παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Στους “εκλεκτούς” του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από την Τετάρτη που μας πέρασε. Νέο πρόσωπο στην Εθνική, ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ Κωνσταντίνος Λάμπρου. Στην ομάδα επέστρεψε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ εκτός έμειναν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας και Χάρης Μαυρίας.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 8/10 και θα προπονηθεί για πρώτη φορά την ίδια ημέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής:

Καρνέζης, Γλύκος, Λάμπρου, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Χολέμπας, Μαλεζάς, Μανιάτης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Κλάους Αθανασιάδης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης, Σιόβας.