Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙ​Α ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ Κυριακή, 14 Οκτώβρη και ώρα 7 μμ στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δυόμιση χρόνια κατοχής και μνημονίου μας έχουν οδηγήσει σε κατάσταση απόγνωσης .Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Με το νέο φορολογικό νόμο ,(μείωση του αφορολόγητου, αυξημένοι συντελεστές ,φόρος επιτηδεύματος , χαράτσι ΔΕΗ κλπ) αδυνατεί να πληρώσει το φόρο που του επιβάλλουν. Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν έχουν πληρώσει για αρκετό διάστημα τις ασφαλιστικές τους εισφορές.
Ο ΕΟΠΥ τόσο σε επίπεδο πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, όσο και σε επίπεδο ανταποδοτικής, με βάσει το σύνταγμα, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ,στη πραγματικότητα έχει πτωχεύσει. Αυτό το οποίο συνέβη, κατόπιν της παράνομης αφαίμαξης των αποθεματικών του από τη Τράπεζα της Ελλάδας ,είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί όλο το Εθνικό σύστημα Υγείας στη πτώχευση ,τη διάλυση και την κατάρρευση.
Υπάρχει λύση για όλα αυτά ;

Πιστεύουμε ΝΑΙ.

Ήδη, το ειρηνοδικείο Αθηνών με πρόσφατη απόφασή του (599/2012) έκρινε αντισυνταγματικό, τόσο το 1ο μνημόνιο όσο και τον εφαρμοστικό νόμο. Ύστερα από αυτό θεωρούμε ότι μπορούν να ακυρωθούν τα απεσταλμένα εκκαθαριστικά επειδή βασίζονται στους παραπάνω νόμους.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, όλοι οι πολίτες της Κορινθίας ,της Πελοποννήσου, της Ελλάδας, καλούμαστε να κινητοποιηθούμε και να δώσουμε με όπλο την συσπείρωσή μας τη δική μας μάχη τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, για να πετύχουμε την ακύρωση των αντισυνταγματικών νομοσχέδιων .