Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη με στόχο το απόλυτο

Στη Θεσσαλονίκη με στόχο το απόλυτο
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στη Θεσσαλονίκη έχοντας ως στόχο να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το οκτώ στα οκτώ.

Οι πρωταθλητές θ' αγωνιστούν για μια ακόμα φορά με σημαντικές απουσίες καθώς έμειναν στην Αθήνα ο Φουστέρ, ο Τζιμπούρ και ο Ιμπαγάσα, με τον τεχνικό των πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από του Ρέντη, τερματοφύλακας θα είναι ο Κάρολ και στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης θα παίξει ο Τοροσίδης.

Μανωλάς και Κοντρέρας θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και αριστερά θ' αγωνιστεί ο Χολέμπας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μανιάτης και δίπλα του ο Σιόβας, με τον διεθνή άσο να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του λιμανιού.

Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι και ο Λεάντρο Γκρέκο, αλλά όχι στη θέση που έπαιξε εναντίον της Μονπελιέ καθώς ο Ζαρντίμ προορίζει τον Ιταλό για το ρόλο του οργανωτικού μέσου. Μασάντο και Αμπντούν θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και σέντερ φορ θα παίξει ο Μήτρογλου.