Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Στην κορυφή Ερμιονίδα και Χαλκίδα. Ο Μανδραϊκός σκόρπισε με 4 - 0 τον Πέλοπα

Τόσο η ομάδα της Ερμιόνης όσο και οι Ευβοιώτες έκαναν το «δύο στα δύο» στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής και συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Ερμιονίδα με έναν... εξαιρετικό Μακρίδη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα 15', δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 5-0 του Παρνασσού Αράχωβας στην έδρα της. Μόλις στο 13' ο χαρισματικός φορ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά μετά ο Στάικος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι. Στο 23' ο Μακρίδης ξανά έκανε το 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά έφτασε σε χατ τρικ για το 4-0! Στο 48' ο Στάικος ολοκλήρωσε τον... χορό των γκολ για την ομάδα της Αργολίδας. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο δοκάρια με τους Δήμα (57'), Κιοσσέ (85') και Τσώνη (41'), Καρακατσάνη (61').
Με το δεύτερο τρίποντό της φέτος,η Ερμιονίδα έφτασε τους έξι βαθμούς, όσους και η Χαλκίδα η οποία νίκησε 1-0 με γκολ κεφαλιά του Μανιάτη με στο 28' μετά από εκτέλεση κόρνερ τον Πανναυπλιακό στην Εύβοια.
Τους δυο πρωτοπόρους ακολουθεί ο Πανελευσινιακός που πέρασε νικηφόρα από την Εύβοια με 2-0 από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας και την έδρα του τοπικού Ευβοϊκού κάνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής μετά από περίπου 2,5 χρόνια. Μόλις στο 6' ο Μαλισσιώβας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μίχας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους 'σταχυοφόρους', ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπανικολάου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Επληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε στην πρεμιέρα του ο Μανδραϊκός και συνέτριψε με 4-0 τον Πέλοπα Κιάτου! Πρωταγωνιστές για την ομάδα της Δυτικής Αττικής ήταν οι Λαμπρογεώργος και Ξύδης που σκόραραν από δύο φορές και οδήγησαν το 'κυανόλευκο' συγκρότημα σε άνετη επικράτηση. Ο πρώτος άνοιξε και... έκλεισε το σκορ (40', 92'), ενώ ο τελευταίος είχε πετύχει το δεύτερο και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων (71', 83'). Ο σύλλογος της Μάνδρας είχε την ευκαιρία να σημειώσει το 2-0 αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 61'. Ο Δ. Στασινόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι που τον οδήγησε στην ανάπαυλα, όμως ο Κουσκουνάς νικήθηκε από τον Χασαμπέλι από το σημείο της άσπρης βούλας. Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου (Αθηνών).
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Βουτσινάς, Παπαδόπουλος, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Χάλαρης, Λαμπρογεώργος, Αλεξανδρόπουλος, Δήμου, Κουσκουνάς (81' Κωνσταντινίδης), Στρατάκης, Γκαβζίδης (57' Ξύδης)
ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασαμπέλι, Χουσαλάς (67' Μακρής), Μιχαλόπουλος (75' Λίλιος), Στασινόπουλος Δ., Βελέντζας, Παπαϊωάννου (86' Μανιώτης), Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος, Στασινόπουλος Ε., Μπούκης.

Σπουδαίο βαθμό στις καθυστερήσεις 'τσίμπησε' ο ΑΟ Λουκισίων στο Αργος, απέναντι στον Παναργειακό που παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος συγκριτικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο 61' ο Μπούρας σκόραρε για το 1-0, όμως στο 91' ο Κοσμάς έφερε τον βαθμό της ισοπαλίας στους 'πορτοκαλί'.
Τέλος ρεπό ειχε ο Πορτοχελιακός


Η 2η Αγωνιστική
Μανδραϊκός-Πέλοπας Κιάτου                           4-0
Παναργειακός-Λουκισίων Α.Ο.                          1-1
Ενωση Ερμιονίδας-Παρνασός                            5-0
Χαλκίδα-Πανναυπλιακός                                    1-0
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Πανελευσινιακός 0-2
ρεπό ειχε ο Πορτοχελιακός

Η βαθμολγία
( Σε 2 αγώνες)
1 Ενωση Ερμιονίδας 2 6
2 Χαλκίδα 2 6
3 Πανελευσινιακός 2 4
4 Μανδραϊκός 1 3
5 Πέλοπας Κιάτου 2 3
6 Πανναυπλιακός 2 1
7 Λουκισίων Α.Ο. 2 1
8 Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2 1
9 Παναργειακός 2 1
10 Παρνασός 2 1
11 Πορτοχελιακός 1 0