Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣ


Tα μηνύματα που έρχονται από κόμματα και πολίτες και τα ακούν τα «αφτιά» της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και εκείνα των αιρετών (αυτοδιοικητικών και βουλευτών) είναι σαφή, με αφορμή τη νέα λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων που αναμένεται να αποσαθρώσουν ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές δομές και τις εργασιακές σχέσεις: «όλοι στους δρόμους για να πούμε ένα νέο ΟΧΙ στα μνημόνια και στη νέα κατοχή».
Και επειδή «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά», και με το δεδομένο πως υπάρχει το προηγούμενο της περυσινής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όπου έφυγε κακήν κακώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα η παρέλαση να αναβληθεί από τις αντιδράσεις του κόσμου, η ΕΛ.ΑΣ παίρνει δρακόντεια μέτρα για τις παρελάσεις, και ειδικά για αυτή της Θεσσαλονίκης, στις 28 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
Ο «πονοκέφαλος» της «Χρυσής Αυγής»
Φέτος, η μικρή λεπτομέρεια και η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι, λεπτομέρεια που θα προκαλέσει πονοκεφάλους σε πολλούς στρατηγούς - σχεδιαστές επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε πολλούς δημάρχους είναι και η συμμετοχή της «Χρυσής Αυγής» στις εξέδρες των επισήμων, καθώς -σύμφωνα με το Πρωτόκολλο- εκπροσωπούνται όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Ωστόσο, οι προθέσεις των κομμάτων της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς είναι σαφείς: κανείς από το συγκεκριμένο κόμμα να μην παραβρεθεί, αλλιώς... (βλ. Παρακάτω).
Περρισσότερα στο aftodioikisi.gr