Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ξύλο και χημικά στην πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ -Απορριματοφόρα προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας - Διαδηλωτές σήκωσαν περιπολικό στα χέρια



Στην οδό Σταδίου κινείται αυτή την ώρα η πορεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ που ξεκίνησε επεισοδιακά όταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να κάνουν πορεία με περίπου 10 απορριματοφόρα.
Διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και κλούβες έκλεισαν τον δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Τα οχήματα ανέβαιναν στα πεζοδρόμια αλλά και πήγαιναν αντίθετα στους δρόμους για να σπάσουν τον κλοιό. Κάποια στιγμή οι διαδηλωτές επιχείρησαν ακόμα και να σηκώσουν με τα χέρια περιπολικό για να ανοίξουν τον δρόμο! Τότε έγινε χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και έγιναν μικροσυμπλοκές.
Λίγο πριν τις 11.00, δυο απορριματοφόρα επιχείρησαν να ξεκινήσουν παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας. Τότε απεργοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του αστυνομικού που είχε βγεί από το περιπολικό και τον έσπρωξαν. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του Προεδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλου.
newsit.gr