Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Αντ1 μετακομίζει

«Τα μάζεψα τα πράγματα και φεύγω από το Μαρούσι», φαίνεται ότι τραγουδούν αυτές τις μέρες στον ΑΝΤ1.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, φέρνουν για ακόμα μία φορά ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα, όχι μόνο στο πρόγραμμα των σταθμών αλλά και στη λειτουργία τους. Έτσι, όπως φαίνεται, σύντομα το μεγαλύτερο δυναμικό του ΑΝΤ1 θα μετακομίσει στα «ΚΑΠΑ STUDIOS», σε μία προσπάθεια του σταθμού να εξοικονομήσει χρήματα.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες δέκα με δεκαπέντε μέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν οι περισσότεροι αστέρες του σταθμού θα βγάλουν την επόμενη σεζόν από τα καινούργια τους γραφεία που θα είναι στα «ΚΑΠΑ STUDIOS».
Σκοπός των υπευθύνων του σταθμού είναι το… συμμάζεμα και η οικονομία, αφού έτσι θα είναι στον ίδιο χώρο ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα και τη λειτουργία του σταθμού.

Έτσι λοιπόν η διεύθυνση προγράμματος και η διεύθυνση ειδήσεων με όλο το ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται εμπρός και πίσω από τις κάμερες θα μεταφερθεί στα «ΚΑΠΑ STUDIOS», στα Σπάτα. Οπότε όλες πλέον οι εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές αλλά και τα δελτία ειδήσεων, πρόκειται να βγαίνουν από εκεί, ενώ στις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου πρόκειται να μείνουν μόνο οι διοικητικές υπηρεσίες του σταθμού.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια τακτική του… συμμαζέματος στις ίδιες κτηριακές εγκαταστάσεις, πραγματοποίησε και ο ALPHA που αντίστοιχα, το πρόγραμμα και ο ενημερωτικός τομέας μετακόμισαν από το κτήριο της Κάντζας στο «Studio Pro».

newsit.gr