Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

4o Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας»

 

Φέτος θα πάρουμε

πάλι τα ...βουνά, και θα ανέβουμε ψηλά, πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας, στα 1600μ., για να ζήσουμε το πιο …high ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού! Από το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2012 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, θα απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα μαζί με μαγευτικές βόλτες στο βουνό και ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια. Σας περιμένουμε στη μοναδική τοποθεσία του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας για να περάσουμε δύο μοναδικές μέρες και νύχτες σαν μια μεγάλη παρέα. Η είσοδος, το κάμπινγκ, οι εξορμήσεις, όλα ελεύθερα!

Το πρόγραμμα των συναυλιών




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
24 Αυγούστου -

έναρξη 17:30 (*)

18:00 Spyros Pan 19:00

Μέσα ξένος 19:40 "καθιερωμένη" μουσική σύμπραξη φίλων! 20:30 Yeah! 21:20 Cyanna 22:20 Transistor 23:20 Dustbowl 00:20 Biotech ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Αυγούστου - έναρξη 17:30 (*)

18:00 Spyros Pan 19:00 Bump trio 19:40

Ενέδρα 20:20 B.D. Foxmoor 21:30 The Bet 22:30 Σπυριδούλα / Δημήτρης Πουλικάκος 00:00 Blues Cargo 01:00 Space blanket (*) Στο Αθλητικό κέντρο της Ζήρειας, στα τέλη Αυγούστου ο ήλιος πέφτει πολύ νωρίς, πολύ πριν τις 19:00. Να είστε από νωρίς! Είναι πολύ ωραία το απόγευμα στη Ζήρεια και οι ώρες έναρξης θα τηρηθούν ακριβώς.

Εξορμήσεις στη φύση



-

Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ - www.speleo.gr)

-

Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους "Κυλλήνιος Άδωνις»

Η διοργάνωση
Όπως και πέρυσι
, τη διοργάνωση επιμελείται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών.

Μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά, το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, οι ξενοδόχοι των Τρικάλων, πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες και πάρα πολλοί εθελοντές φίλοι. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις μπάντες και έναν- έναν μουσικό για την αφιλοκερδή συμμετοχή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το

site της εκδήλωσης www.ziriafestival.gr

Facebook event,

για άμεση ενημέρωση με τα τελευταία νέα: http://www.facebook.com/events/434083329959950/

Χορηγοί για την επικοινωνία του φεστιβάλ είναι ο Εν Λευκώ

87,7 και στο internet το monopoli.gr

Tips

Για να περάσετε απροβλημάτιστα,


να πάρετε ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν και αν διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!!), υπνόσακο και σκηνή.

Και την ημέρα περνάμε πολύ ωραία,


αφού η περιοχή είναι ιδανική όχι μόνο για μουσική και camping, αλλά και για πεζοπορία, ποδήλατο βουνού, αυτοκινητάδες στις πανέμορφες γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα και την Καρυά, μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο, ή στη λίμνη Δόξα.
Για να έλθετε, από την Εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα. Περνάτε τα Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας. Όλοι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί όπως και η οδική σήμανση.