Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Σεκιούριτι» και στους παιδικούς;


Έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν, μετά τις απειλές του υποψήφιου βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Παναγιώταρου (το έχει μάλλον το όνομα), οι δήμαρχοι, μπροστά στην έλλειψη προσωπικού που παρατηρείται στους δήμους.
Τις επιδρομές της «Χρυσής Αυγής» στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, που θα έχουν ως σκοπό να πετάξουν στο δρόμο τα παιδιά των μεταναστών, επιδρομές που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις στους δήμους για την πρόσληψη... ανδρών σεκιούριτι.
«Αν μπει η "Χρυσή Αυγή" στη Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες», είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος, o επονομαζόμενος και «εγέρθητι», σε ομιλία του στο Φλοίσβο.
Προφανώς, λέει η στήλη, ο υποψήφιος βουλευτής δεν εννοεί τα παιδιά που χρησιμοποιεί τιο κόμμα του στο προεκλογικό σποτ. Κι αυτό, γιατί είναι σίγουρη ότι έχουν περάσει από «face control». Εκτός;
Εκτός κι αν τους ξέφυγε κανένα που δεν ανήκει στην... αρία φυλή!!!

«Είμαι ο Κασιδιάρης» με... νεροπίστολο

Φαίνεται ότι το «μοντέλο Κασιδιάρη» (πρώτα πετάμε νερό σε κάποιον από τους «εχθρούς», μετά πλακώνουμε στο ξύλο όποιον τολμήσει και αντιδράσει, και στη συνέχεια εξαφανιζόμαστε) βρήκε μιμητές και στην Αγία Παρασκευή.
Ο ένας από τους τρεις, κατά το δήμαρχο αλλά και μαρτυρίες παρευρισκομένων, «Χρυσαυγίτης» που χτύπησε με σιδερογροθιά το δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ, προηγουμένως είχε πλησιάσει το περίπτερο το κόμματος, στην αρχή είχε καταβρέξει τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις και στη συνέχεια τους παρευρισκόμενους με... νεροπίστολο, λέγοντας μάλιστα... «Είμαι ο Κασιδιάρης, είμαι ο Κασιδιάρης»!!!
Ο συγκεκριμένος, όταν η ομάδα των τριών πήγε στο περίπτερο του ΚΚΕ, φώναξε «Κουμούνια, θα πεθάνετε!», σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αγία Παρασκευή Ανδρέα Γκιζιώτη.
Όταν ο Γιώργος Τσιμπουκάκης αντέδρασε και του είπε «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Πώς μιλάς έτσι; Δεν ντρέπεσαι;», τότε αυτός όρμησε και τον χτύπησε με... σιδερογροθιά.
Ύστερα από αυτό, έγινε... Κασιδιάρης, εξαφανίστηκε.
Σημείωση: Προφανώς, όταν και αν βρεθεί (οι πληροφορίες λένε πως μένει στα σύνορα Αγίας Παρασκευής-Χολαργού) ο συγκεκριμένος «φουσκωτός» θα καταθέσει μήνυση κατά του Γ. Τσιμπουκάκη γιατί στην αρχή τον προκάλεσε  (με την παρουσία του στην περιοχή) και στη συνέχεια του επιτέθηκε (ζητώντας του το λόγο).


aftodioikisi.gr