Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα,πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του σε Αχαΐα και Ηλεία, από το ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ». έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρέθηκα σήμερα στην Πάτρα, προσκεκλημένος του Προέδρου και των στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, σε μία συγκέντρωση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την ευκαιρία να μοιρασθώ μαζί τους την αισιοδοξία μας, για το μέλλον της πατρίδας μας, παρά τα όσα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό. Και βεβαίως, για τον σημαντικό ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει η Παράταξή μας από την Δευτέρα. Όλα δείχνουν πλέον, ότι θα είμαστε ο κεντρικός άξονας, γύρω από τον οποίο θα περιστραφούν οι πολιτικές εξελίξεις.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, δυνατή, ώριμη, έτοιμη και αποφασισμένη. Εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας, με σοβαρότητα και αξιοπιστία.
Εκείνο που προέχει αυτήν τη στιγμή και αυτό το μήνυμα εξέπεμψα στην συγκέντρωσή μας σήμερα προς την τοπική κοινωνία, είναι να προστατεύσουμε αυτές τις δύσκολες ώρες, την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή.
Ο λαός μας, περιμένει από όλους αυτήν την στιγμή μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά και αλήθειες. Και η αλήθεια είναι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι μια μέρα που θα ανοίξει και πάλι ο δρόμος προς τον παράδεισο. Το αντίθετο. Θα είναι μια περίοδος δύσκολη, που χρειάζεται να διατηρήσουμε την κοινωνική μας ενότητα, την αλληλεγγύη μας, να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον και να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε θαρραλέα μπροστά, ώστε να αφήσουμε πίσω όλα αυτά, τα οποία έχει συσσωρεύσει η οικονομική κρίση.
Να χτίσουμε τη νέα ελληνική πολιτεία και να δώσουμε και πάλι όραμα στους νέους ανθρώπους και να σταθούμε κοντά στις αναξιοπαθούσες κοινωνικές ομάδες.
Το πρόγραμμά μας σε αυτό στοχεύει. Μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση αυτών των όρων, σε συνδυασμό και με ένα συγκροτημένο εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας, να ξεκινήσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι τη νέα μας πορεία.
Αυτή τη σιγουριά για το μέλλον της πατρίδας, εγγυάται η Νέα Δημοκρατία.
Είμαι βέβαιος, ότι την Κυριακή οι Έλληνες πολίτες θα την εμπιστευθούν, θα την στηρίξουν και θα μας δώσουν ισχυρή εντολή, για να ανοίξουμε και πάλι το δρόμο της αισιοδοξίας για την πατρίδα μας».
Σήμερα Πέμπτη  στις 20:00, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία  της Ζαχάρως.