Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Κώστας Κόλλιας: «Με το άνοιγμα του Στρατοπέδου η Κόρινθος παίρνει οικονομική ανάσα»Στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο της Κορίνθου παραβρέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας. Μετά το πέρας της τελετής ο κ. Κόλλιας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Όπως είχα διαβεβαιώσει τους συμπολίτες μου, η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου Κορίνθου είναι γεγονός. Η σημερινή ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων σφραγίζει την υλοποίηση μίας δέσμευσης, την οποία είχα αναλάβει προσωπικά, έπειτα από συνεννόηση με τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον οποίο και ευχαριστώ. Ήταν ένας αγώνας που έδωσα με όλες μου τις δυνάμεις, με την πεποίθηση ότι τυχόν κλείσιμο του Στρατοπέδου θα σήμαινε υπό τις παρούσες συνθήκες βέβαιο μαρασμό για την Κόρινθο. Χαίρομαι ιδιαίτερα, τόσο ως δημότης αυτής της πόλης, όσο και ως πρώην Βουλευτής, για την αίσια έκβαση αυτού του αγώνα.
Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μου και δεν πείστηκαν από όσους κακόβουλους μιλούσαν για προεκλογικές υποσχέσεις. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κύριο Νανόπουλο και τον πρώην Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λάσκα, γιατί η δική τους πολύτιμη συνδρομή ήταν κλειδί στο να ακουστούν τα επιχειρήματά μας και να ικανοποιηθεί αυτό το ζωτικής σημασίας αίτημα.
Το άνοιγμα του Στρατοπέδου Κορίνθου είναι ανάσα ζωής για την πόλη μας. Θα δώσει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες να επιβιώσουν και να περάσουν από τη στενωπό της ύφεσης, ώστε όταν η κρίση θα είναι πλέον παρελθόν, να είναι παρόντες και να συνεχίσουν να προσφέρουν στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Κορίνθου.
Σήμερα έγινε μόνον η αρχή. Θα ακολουθήσουν οι επόμενες σειρές, οι οποίες θα αυξήσουν τον συνολικό αριθμό των νεοσυλλέκτων στις περίπου 2.000. Πλέον η Κόρινθος μπορεί να ελπίζει σε πραγματική ανάταξη και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Τώρα έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε αυτήν την κατάκτηση και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για το συμφέρον του τόπου μας και των Κορινθίων.»