Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τι θα πούνε τώρα στον Γιώργο Τσόγκα ; Κανείς δεν βρέθηκε σε ... απόγνωση ;

Γράψαμε χτες ότι παρατηρούμε διαφορετικά μέτρα και διαφορετικά σταθμά στην αντιμετώπιση κάποιων προσώπων στην Κορινθία.

Ανακοινώθηκαν λοιπόν τα ψηφοδέλτια της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Κορινθία και από αυτά έλειπε το όνομα του Γιώργου Τσόγκα.

Περιμέναμε ένα αντίστοιχο πογκρόμ με "κροκοδείλια" δάκρυα σαν αυτά που χύθηκαν κατά κύματα για την περίπτωση του Στέλιου Μάρκελλου όταν ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Τότε, θυμίζουμε, άνθρωποι που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσαν για μέρες ένα ανεπανάληπτο σκηνικό με "στημένες" μοιρολογίστρες που οδύρονταν για τη μη συμμετοχή του Στέλιου στο ψηφοδέλτιο.

Άνθρωποι που δεν τον είχαν στηρίξει ποτέ, άνθρωποι που δεν είχαν ψηφίσει καν ποτέ τους τη ΝΔ, έγραφαν, έγραφαν και ξαναέγραφαν για να υπερθεματίσουν την αδικία και τη σκληρότητα της ΝΔ απέναντι στον Στέλιο.

Περιμέναμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο γιατί δεν θέλαμε να κατηγορήσουμε ανθρώπους πριν εντοπίσουμε τις πραγματικές τους προθέσεις. Μέχρι και υποψήφιοι άλλων κομμάτων έδωσαν στη δημοσιότητα επιστολές "συμπαράστασης" στον Στέλιο, χτυπώντας με αυτό τον τρόπο όλο τον χώρο της ΝΔ.

Και ήρθε η ώρα της αντίστοιχης περίπτωσης στη ΔΗΜ.ΑΡ. και περιμέναμε τουλάχιστον αντίστοιχες "αντιδράσεις" και "αντανακλαστικά". Οι "θεατρίνοι" όμως δεν εμφανίστηκαν, οι "μοιρολογίστρες" έλαμψαν δια της απουσίας τους για τον Γιώργο Τσόγκα. Τι αδικία ...

Το θέατρο του παραλόγου αυτών των εκλογών εκτυλίσσεται σε όλο του το μεγαλείο στην Κορινθία. Και θα έχουμε καιρό να το αποκαλύψουμε ολόκληρο, υπάρχει υλικό για μήνες ολόκληρους. Όρεξη να έχουμε και χρόνο να γράφουμε ...

Βλέπετε η περίπτωση του Τσόγκα δεν ήταν συμβατή με τη "δουλειά". Και η "δουλειά" από την αρχή ήταν μια και μοναδική. Αποδόμηση της ΝΔ με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Και για τη "δουλειά" αυτή, θυμίζουμε, πολιτικοποιήθηκαν ακόμα οι πιο ακραίες περιπτώσεις που παλαιότερα αποτελούσαν αντικείμενο απεχθές που είχε εξοβελιστεί.

Κανείς δεν βρέθηκε να "κλάψει" για τον Τσόγκα και να γράψει κάτι σαν αυτό (αλλάζουμε το όνομα για να το ταιριάξουμε) :

"
Αναρωτιέμαι τι θα πεί τώρα στον Γιώργο Τσόγκα ο Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Τσόγκας τον στήριξε από τα πέτρινα χρόνια της σύγκρουσης με τον Αλέξη. Ολα αυτά τα χρόνια προσέφερε στη ΔΗΜΑΡ χωρίς να του αποδώσουν το ελάχιστο. Τι θα του πούν τώρα ; Θα βρούν κάτι άραγε να του πούν; Μπορούν να τον κοιτάξουν στα μάτια;
"

Αν δεν το καταλάβατε το παραπάνω κείμενο είναι παραλλαγή κειμένου που είχε γραφτεί τότε για τον Στέλιο Μάρκελλο. Με δυο - τρεις αλλαγές κολλάει και στην περίπτωση του Τσόγκα.


Βλέπετε λοιπόν με ποιον τρόπο λειτουργούν τα πράγματα. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται για εκείνους που μπορούν στοιχειωδώς να ερμηνεύσουν όσα γράφονται και να κάνουν τις διασταυρώσεις που χρειάζονται για να αντιληφθούν τους σκοπούς και τα ελατήρια.

Η Κορινθία βρίσκεται υπό κανονικό ζυγό επιχείρησης πλήρους πλύσης εγκεφάλων. Μερικοί νομίζουν ότι παίζουν τη γραμμούλα τους, θα την πάρουν άλλοι 5-6 συνεννοημένοι και τελικά καταφέρνουν να παράγουν όχι απλώς εντυπώσεις, αλλά και γεγονότα.

Κάποια στιγμή αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει.

Diaprisios.GR