Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Πολύδωρας τα πήρε με τον Σαμαρά

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για τον άκομψο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε η ηγεσία της ΝΔ είναι ο Βυρων Πολύδωρας που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ο πιο βραχύβιος πρόεδρος Βουλής της σύγχρονης Iστορίας μας.
Ο κ. Πολύδωρας προτάθηκε από την Νέα Δημοκρατία για την Προεδρία της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και ...........
εξελέγη λίγες μέρες αργότερα. Ωστόσο, η θητεία του κράτησε μόλις δυο εικοσιτετράωρα αφού η Βουλή διαλύθηκε. Σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αλλά και αμέσως μετά τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής ο κ. Πολύδωρας λάμβανε διαβεβαιώσεις ότι δεν είχε λόγο να ανησυχεί πώς δεν θα είναι αυτός η πρόταση της ΝΔ για την ίδια θέση. Ακόμα και το απόγευμα της Τετάρτης, όταν άρχισαν να γίνονται γνωστέ τα ονόματα υπουργών και του κ. Μειμαράκη για την προεδρία της Βουλής ουδείς από την ΝΔ επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει. Αποτέλεσμα ήταν να πληροφορηθεί την πρόταση της ΝΔ για τον Βαγγέλη Μειμαράκη από... τηλεοράσεως όταν έγιναν ανακοινώσεις από τον Σίμο Κεδίκογλου.
Ο κ. Πολυδωρας θεωρεί προσβλητικό τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά σε κατ ιδίαν συζητήσεις λέει πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί είναι «στρατιώτης της παράταξης».
 
kafeneio-gr.blogspot.gr