Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι Κάρτες Διαρκείας του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Αγαπητές φίλες και φίλοι του αθλητισμού και του τμήματος μας. Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Αγωνιστικά σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ένα ικανοποιητικό θέαμα σε όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος.
Οι αντίπαλες αγωνιστικά ομάδες όπως η Α.Ε.Κ., Εκπαιδευτήρια Δούκα, Φίλιππος Βέροιας, Άρης Νίκαιας, ΠΑΣ Έδεσσας Αερωπός, Φοίβος Θεσσαλονίκης, Διομήδης Άργους, ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης, ΓΣ Κιλκίς, Πανελλήνιος ΓΣ.,ΠΑΟΚ θα μας δώσουν την ευκαιρία να σας προσφέρουμε ένα θέαμα που θα σας ικανοποιήσει.
Αυτό που ζητάμε είναι η συμμετοχή του κόσμου στο γήπεδο.
Η Κάρτα Διαρκείας της ομάδας μας είναι η μικρή συμμετοχή όλων μας στην ομάδα μας.
Με την αγορά της κάρτας αξίας 15 ευρώ!!!!!!!, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα συμμετέχουν σε μια κλήρωση για ένα iPAD 3, στην πρώτη εντός έδρας αγωνιστική και άλλο ένα iPAD 3 στην τελευταία εντός έδρας συνολικής αξίας 1100 ευρώ!!
Οι αριθμοί που θα κληρωθούν θα ανακοινωθούν στις τοπικές εφημερίδες, στο facebook και στην ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας μας.
Περιμένουμε να μας σταθείτε στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε όλοι μας.
Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα είναι ημέρα Σάββατο (εκτός και εάν αλλάξει κάτι η Ομοσπονδία μας) στις 16:00.
ΣΕ λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερα σημεία που θα μπορείτε να βρείτε τις κάρτες τις ομάδας μας.
Το αρχικό σημείο πώλησης των καρτών είναι: Το κατάστημα café – ψιλικά Παλαιολόγου Κων/νου απέναντι από το ΚΕΝΖΟ. 2744064434.
Θα σας ενημερώσουμε για νέα σημεία που θα προκύψουν.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
Υ.γ.
Ο εμπορικός κόσμος του Λουτρακίου που είχαμε την πρώτη μας επαφή, μας αγκάλιασε και μας στήριξε παραπάνω από ότι περιμέναμε. Σας ευχαριστούμε

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ