Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δ. Πατρέων: Δημοπρασία για τους κοινόχρηστους χώρους αιγιαλού στο Ρίο


Δημοπρασία διενεργείται για την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος της χρήσης των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού και παραλίας για το 2012 από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην δημοτική ενότητα Ρίου. Η διενέργεια της φανερής πλεοδοτικής δημοπρασίας θα γίνει στις 31 Μαΐου (Πέμπτη), στις 11 το πρωί, στο δημαρχείο, επί της οδού Μαιζώνος αρ. 147 (3ος όροφος).
Δικαίωμα στη δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης κοινοχρήστων τμημάτων στον αιγιαλό και παραλία ευρισκομένων εκτός της προβολής των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού στη δημοτική ενότητα Ρίου έχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος κάτοχος άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος πληροί τους όρους της διακήρυξης και τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μίσθωσης, για τον καθένα από τους δημοπρατούμενους χώρους ορίζεται:
  • στο ποσό των 22€/τ.μ για την τοπική κοινότητα Ψαθοπύργου,
  • στο ποσό των 22€/τ.μ για τη δημοτική κοινότητα Αγίου Βασιλείου και
  • στο ποσό των 25€/τ.μ για την τοπική κοινότητα Ακταίου ετησίως.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν προκειμένου να συμμετάσχουν στη δημοπρασία να καταθέσουν στην αρμόδια υπηρεσία: α) αίτηση με δημοτική ενημερότητα, β) αντίγραφο άδειας λειτουργίας, γ) απόδειξη ταμειακής μηχανής, δ) υπεύθυνη δήλωση περί τήρησης όλων των προϋποθέσεων που θεσπίζει η σχετική Νομοθεσία και ε) εγγύηση ποσού 300 ευρώ.