Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο "σφυρί" η B’ ΔΟΥ Κορίνθου

Η συναλλαγή αφορά την πώληση ενός χαρτοφυλακίου 28 ακινήτων, (συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου της Β' ΔΟΥ Κορίνθου) που επί του παρόντος ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Θα έχει τη μορφή μίσθωσης εκμεταλλεύσεως του ιδιωτικού τομέα, περιλαμβάνοντας πλήρη αποκρατικοποίηση του χαρτοφυλακίου. Η συμφωνία μίσθωσης θα ακολουθήσει τα πρότυπα της αγοράς τόσο σε επίπεδο δομής όσο και πληρωμής. Το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα φέρει ευθύνη και δεν θα έχει δικαιώματα επί του χαρτοφυλακίου, πέραν όσων προκύπτουν από την πρότυπη συμφωνία μίσθωσης.

Β' ΔΟΥ Κορίνθου
Διεύθυνση Πατρών 83 – Άγιος Γεώργιος Ταχ. Κωδ. 20100 Δήμος Κορίνθου Νομός Κορινθίας
Οικ. Τετρ. 228α Κύριες

Υφιστάμενες Χρήσεις
Το ακίνητο βρίσκεται εντός αστικού ιστού. Στην περιοχή συναντούνται εμπορικές δραστηριότητες και δραστηριότητες αναψυχής όπως επίσης κατοικίες και καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Δομημένες Επιφάνειες
Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 2.630,92 τ.μ. και η συνολική δομημένη επιφάνεια ανέρχεται σε 4.798,78 τ.μ. που αναπτύσσεται σε 1.578,55τ.μ. υπόγειας επιφάνειας και 3220.23τ.μ. υπέργειας επιφάνειας. Το κτίριο είναι διώροφο (ισόγειο και πρώτος όροφος) με ένα υπόγειο επίπεδο. Σημαντικές Αλλαγές: Καμία Κάλυψη: 59.90% < 60% Ημερομηνία Κατασκευής: 2004

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά
Νεόδμητο μονοώροφο κτίριο σε καλή κατάσταση με ικανοποιητικές Η/Μ εγκαταστάσεις (Τάξη B+).

Parakato.gr