Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Diaprisios.GR - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΚΕ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ;

Χθες γράψαμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα για το "ΟΧΙ" Πετρόπουλου στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. και το γεγονός ότι αυτό εξαφανίστηκε σχεδόν καθολικά από τα διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ.
Και βέβαια υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες όμως δεν στάθηκαν στο θέμα και δεν το συνέδεσαν με τις σοβαρές πολιτικές και διοικητικές πτυχές που προκαλεί.
Η σχετική κουβέντα όμως ξεκίνησε και αυτό είναι πολύ θετικό.
Μάλιστα χθες διαβάσαμε σε ανάρτηση τοπικού blog της Κορίνθου (korinthianews.blogspot.com), ότι ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι ψήφισε "ΟΧΙ" λόγω της έντονης παρουσίας του κόσμου και επειδή το θέμα δεν αφορούσε τον τόπο του και δεν μπορούσε να πάρει μια απόφαση θετική για ένα θέμα που συγκέντρωνε τόσο αρνητικές αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής.
Το ακριβές ρεπορτάζ από το blog αναφέρει :
"Μιλώντας αργότερα μαζί του, ο περιφερειακός σύμβουλος και γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κορινθίας δήλωσε: «Ήταν μια απόφαση αυθόρμητη και της στιγμής. Όταν έβλεπα κόσμο, γέρους, νέους, παιδιά, κληρικούς, να αντιδρούν έτσι και με τόσο αγανάκτηση, δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσω πολιτικά. Μίλησε μέσα μου ο άνθρωπος, θεώρησα ότι επειδή δεν είμαι κάτοικος της περιοχής τους και ως εκ τούτου δεν ήξερα τι αντιμετωπίζουν, δεν μπορούσα με την ψήφο μου να πάω κόντρα σε αυτό τον κόσμο. Ψήφισα με βάση αυτά που πάντα πρέσβευα και πρεσβεύω: ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»."

Η δήλωση αυτή που είναι και η μοναδική που βρήκαμε επί του θέματος, αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών. To "αυθόρμητη και της στιγμής" αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Αν δεν δηλαδή δεν υπήρχε ο κόσμος που αντέδρασε η ψήφος θα ήταν διαφορετική ;
Αλήθεια, στην επόμενη συνεδρίαση η ψηφοφορία συνεχίζεται από εκεί που διεκόπη ή αρχίζει από την αρχή ;

ΘΕΜΑ - Diaprisios.GR

Ευχήνορας