Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Δημήτρης Σιάτος παρευρέθη στην εκδήλωση «Η Πόλη Παίζει»


Ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κορινθίας του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Σιάτος, παρευρέθη το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου, στην δημόσια εκδήλωση «Η Πόλη Παίζει» των Προσκόπων Κορίνθου, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (στον Πήγασο).
Τα παιδιά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη χαρά τον υποψήφιο, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες την εκδήλωσης. Ο Δημήτρης Σιάτος συνομίλησε με τους υπεύθυνους της εθελοντικής, μη κομματικής παιδαγωγικής κίνησης, όπου τους συνεχάρη για τη δράση τους και για την συνεισφορά τους στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Άκουσε τους προβληματισμούς των γονιών για το μέλλον των παιδιών τους, για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα της η ελληνική οικογένεια. Υποσχέθηκε μέσω του έργου του να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται σαν άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία.
Ο Δημήτρης Σιάτος υπογράμμισε πως το σχέδιο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και η δυστυχία της ελληνικής οικογένειας, δεν θα επιτρέψει να συνεχιστούν. Τόνισε ότι η πολιτική αυτή έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη θλίψη και η θλίψη έχει γίνει θυμός που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της χώρας μας από τους τοκογλύφους και τους ντόπιους συνεργάτες τους.