Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Βραδυποριακός -Ταλαιπωριακός 1-1

Πενήντα ένα χρόνια παράδοσης συνεχίστηκαν για ακόμα μία Μεγάλη Παρασκευή και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας. H... αναμέτρηση που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Γκλέζου,  που έφυγε από τη ζωή πρόσφαταέληξε ισόπαλη με 1-1
Για μία ακόμα χρονιά ( 51η για την ακρίβεια) οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής έδωσαν μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, μπροστά σε αρκετό κόσμο.
Το παιχνίδι, γνωστό σε όλους ως "Βραδυποριακός -Ταλαιπωριακός" δεν είχε νικητή, καθώς έληξε 1-1, όμως ήταν αφιερωμένο στον Λάκη Γκλέζο.
Το σκορ άνοιξε για την Προοδευτική στο 41ο λεπτό ο Ντάγκας με κεφαλιά, όμως με τον ίδιο τρόπο ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τον άτυπο βαθμό λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ιωαννίδη να σκοράρει.
Ντεμπούτο με τον Βραδυποριακός έκανε ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης που τον είδαμε με σκορτάκι μετά από αρκετό καιρό.
Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς.
Παράλληλα, ο Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τίμησε τους προέδρους των δύο Παλαιμάχων.
Βραδυποριακός: Κελεσίδης, Πάλλας, Αγγελής, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Τσαλουχίδης, Πουρσανίδης, Μητρόπουλος, Γκόγκιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Ασπρογέρακας, Σαββίδης, Βαΐτσης, Τσιαντάκης, Καλογερόπουλος, Καλύκας, Ανατολάκης, Αρζένης, Μπαρμπαρής, Γκαβέζος.
Ταλαιπωριακός: Παχατούρας, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Χόρτσας, Βιδάλης, Τσεβρετζής, Μανδρέκας, Σπετσαρίας, Κουράσης, Μάλλιαρης, Φουράκης. Αγωνίστηκαν και οι: Μπρατσολιάς, Ζαλαώρας, Γιδάκος, Θεολόγου, Γούτης, Γιαμαλής, Γιαννόπουλος, Πράσινος, Θεοδωρόπουλος, Ντάγκας, Παπαχρόνης, Καλαμάκης, Φιπάκης, Πύλιουρας, Καλούδης, Αταγιάν, Δελακάς, Βογιατζής, Άνης, Ξανθόπουλος