Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Χωρίς "Τόρο" αλλά με Ιμπαγάσα στο ντέρμπι - "Ντόπες" κόσμου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρά το ότι ο Τοροσίδης έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος και τον άφησε εκτός. Φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και εμψύχωσαν τους παίκτες.
Ο Ιμπαγάσα ήταν εξαιρετικά αμφίβολος αλλά τελικά ο Τοροσίδης θα χάσει το μεγάλο ντέρμπι. Ο διεθνής αμυντικός κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός, ενώ ο Ιμπαγάσα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός και τους Φετφατζίδη, Ντιόγκο ενώ σίγουρα έκπληξη αποτελεί η επιστροφή του Λιούμπομιρ Φέισα.
Οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο Ισπανός τεχνικός: Μέγιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν φίλοι του Ολυμπιακού που εμψύχωσαν τους παίκτες της ομάδας και τους ζήτησαν τη νίκη κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Στην αποστολή ο Βιτόλο - Εκτός Μπουμσόνγκ και Μαυρίας

Με εκπλήξεις στην αποστολή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ και τον Χάρη Μαυρία, ενώ αντίθετα υπολογίζει στον Βιτόλο ο οποίος είχε αποχωρήσει με διάστρεμμα την Παρασκευή.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Λέτο, Κοτσόλης, Ρούντολφ που είναι τραυματίες αλλά και οι Πετρόπουλος, Ιωαννίδης